Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok mással is szeretne párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Melegeknek szól a kérdés.

2021. aug. 12. 22:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, mindenkinek a saját dolga. Engem ez nem érdekel, félre ne érts. Nekem ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb. Az őszinteséget kéne megtanulni kezelni. Az agyműködés összetett és sokszor félremegy a működés. Aminek sok esetben traumák az okai. Ez van. Egyébként abban nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy ahol 3-man élnek együtt az megfelel nekik. :D Az csak annak felel meg, akinek kipattant a fejéből. A többi meg szenved. Azért ennyire nem éljünk már álomvilágban. Viszont figyelj. Próbáld ki, aztán majd meglátod a végeredményét. Pofonból is tanul az ember.
2021. aug. 13. 00:50
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es elegem van a kioktató, cinikus, lenéző megjegyzéseidből, megkérlek, hogy többet ne válaszolj.
2021. aug. 13. 01:19
 13/23 A kérdező kommentje:

"Mindhárman úgy érzik, hogy a legjobb, ami valaha történt velük az, hogy összeismerkedtek."

[link]

Szerintem ők nagyon cukik, jó rájuk nézni.

2021. aug. 13. 01:19
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Én nem hiszek abban, hogy ez hosszútávon működőképes dolog lenne. Eleinte még izgalmas, mert újdonságként hat és nem megszokott dolog, de szerintem törvényszerű, hogy előbb-utóbb valaki pótkerékké vagy gyertyatartóvá váljon a másik kettő mellett. Az emberek nem egyformák, mindenkinek más a természete, a személyisége, a viselkedése, a stílusa, így egy idő után már kivédhetetlen, hogy ne alakuljanak ki szorosabb "klikkek", párok, akik jobban kedvelik egymást, mint a többieket. Főleg, ha együtt is élnek. Ott vannak azok a feleségtársak, a mormon Kody meg a 4 felesége. Eleinte: hú de jó buli, hú de szeretjük egymást mindannyian, de jó ennyi közös gyerekkel ekkora nagy családban együtt élni stb. Aztán 10-15 év után meg már ott tartanak, hogy már egymásra sem tudnak nézni, annyira utálják egymást, hogy egy kanál vízben megfojtanák egymást legszívesebben.

Egy kapcsolat sosem statikus, állandó, fix dolog, hanem dinamikus, folyamatosan változik, fejlődik, alakul. Még egy párkapcsolat is, ahol csak 2 ember van a kapcsolatban. Változnak az igények, változik a gondolkodás, változik a kapcsolat minősége, az egymáshoz való ragaszkodás, a viszony stb. Akkor gondolj bele egy poligám vagy poliamor kapcsolatba, ahol nem csak 2 embernek vannak egyéni érdekei, hanem 3-4-5 különböző ember, mindenki saját érdekekkel. Elképzelhetetlennek tartom, hogy hosszútávon működőképes legyen a dolog, már csak a sok különböző érdekütközés és a sok személyes sérelem miatt is. Egy "sima" nyitott párkapcsolatban is nagyon meg tudja égetni magát az ember, könnyen pórul lehet járni, ha az egyik fél elkezd jobban kötődni egy harmadik félhez, mint a párjához. Hát még akkor egy ilyen többszereplős poliamor kapcsolatban mekkora a veszélye ennek. Eleinte biztos jó buli, meg nagyon izgalmas (már akinek), de a vége szerintem sosem happy end. Ott garantált a lelki sérülés mindenki számára.

2021. aug. 13. 01:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hiszek ebben, hogy működhet, a nagy többség nem ilyen kapcsolatban él és ennek oka van. Persze mindig vannak kivételek, de ahhoz hogy ez működjön nagyon klappolnia kell mindennek. Én ugy gondolom, hogy annak az esélye hogy 3 ilyen ember találkozzon nagyon kicsi.

Én személy szerint nem mennék bele, én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni. Még akkor sem ha én lennék az új tag.

2021. aug. 13. 05:34
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

Jól van kedved kérdező! Tanulj meg befogadni őszinteséget. Nem rinyálni kell, ha meg nem értesz egyet, akkor nem írj rá. Ennyi az egész. Nem nézlek le, csak százszor több tapasztalatom van ilyen témákban és jobban tudom ezeket a dolgokat. Az, hogy beküldesz cikkeket, még nem lesz realitás alapja. Kép alapján semmit sem fogsz tudni megmondani a másikról. Hidd el, hogy ezek ölik egymást otthon a négyfal között és nem ezt a vigyorgást látnád tőlük, amit itt megjátszanak. Mimikákból mindent le lehet szűrni, esetleg keress interjút velük, aztán láss át rajtuk.

Valójában a nyitott kapcsolat is arról szól, hogy nem képes valaki teljesen elköteleződni. Már nem is szeretik egymást kb, vagy nem érzik azt, hogy ők most teljesen egymásnak vannak teremtve. Csak ahelyett, hogy szétmennének, helyette keresnek ilyen endorfin bombákat(boldogság hormon). Vagy szimplán szexfüggők, azok meg végképp nem tudnak elköteleződni, amíg az nincs kikezelve.

Viszont ahogy írtam már, engem ez tényleg hidegen hagy. Mindenki azt csinál, amit akar. Élete végéig tanul az ember. Ha pofonból, akkor pofonból. Az is hasznos.

2021. aug. 13. 10:28
 17/23 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem érdekes lehet egy 3-as poligám kapcsolat, de nem hiszem, hogy ez a gyakorlatban működne.

Nekem 2 zsáner típusom van, és gyakran szoktam arról ábrándozni, hogy 2 párom van, egy vékony alacsony srác, és egy magas kigyúrt. Persze ez csak ábránd, és nem lesz több ennél. Arra is képtelen vagyok egyelőre, hogy egyetlen pasival kialakítsak valami komolyabb kapcsolatot, ami nem csak szexről szól.

2021. aug. 13. 12:02
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Pár=2. Ennyi.
2021. aug. 13. 14:35
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
A párkapcsolat szóban benne van, hogy két emberről van szó. Nem háromról, négyről, nyolcról, százról...
2021. aug. 13. 15:59
 20/23 A kérdező kommentje:

16-os

Nem az őszinteséggel van a baj, hanem amilyen alázó stílusban előadod a véleményed. Értelmezd, amit írtam, a többi válaszoló őszinteségével nem volt baj.

"csak százszor több tapasztalatom van ilyen témákban és jobban tudom ezeket a dolgokat."

Minden válaszod után egyre biztosabb vagyok abban, hogy nárcisztikus vagy, de mégis te akarsz elküldeni engem pszichológushoz. Érdekes.

2021. aug. 13. 22:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!