Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok mással is szeretne párkapcsolatot?
Nem akarlak én sehova küldeni, ez csak tanács volt. Vagy megfogadod, vagy nem. Ez mind rajtad áll. Engem hidegen hagy teljesen, már leírtam 2-szer. Nekem ez a szakterületem. :D Nem látod az arcom, a mimikáim, nem hallod a hangtónust, stb. Ha valóságban beszélnénk, akkor sosem feltételeznél ilyet rólam. Jól jegyezd meg, hogy írásból ne következtess semmire. Az írás és a realitás között ég és föld a különbség legtöbb esetben. Ne vedd készpénznek a gondolataidat, amelyeket másokról alkotsz. Ez is csak egy tanács és nem kioktatás, vagy alázás. Ettől függetlenül tényeket közöltem. Ha nem tetszik, hát ne tetszen. Fel kell nőni és akkor majd bírod a "kritikát" és nem rinyába megy át az egész. Kik szoktak hisztizni szerinted? A gyerekek. A gyerekség nem korban mérendő, hanem mentalitásban. Lehet egy 24 éves is már felnőtt, ahogyan egy 60 éves is egy kisgyerek. Egyébként gyerekeknek nem jár boldogság sohasem. Ezt is jól jegyezd meg. Egy gyereknek mindig szüksége van támaszra(szülő,testvér, stb). Amíg valaki támaszkodik másokra, addig sosem lesz boldog. Ha valaki felnő, akkor függetlenedik másoktól(egyedül lesz boldog) és majd akkor tud normális partnert találni maga mellé. Hasolnó a hasonlót vonzza.
Poligám kapcsolatok és nyitott kapcsolatok nem fognak hosszú távon sosem működni. Az megint más dolog, hogy ki mit mutat ebből a környezetnek. Képekről meg sose feltételezz semmit. Legtöbbször ott van a legtöbb vita és veszekedés, ahol csak kamu, vigyorgó képeket tesznek fel platformokra az emberek. Ez egy tipikus helytelen mechanizmus. Na, de hát az ilyen emberkék sosem lesznek boldogok(Vannak kivételek, de az nagyon kevés), szóval irigyelni sem kell őket. Javaslom, hogy tanulj meg mimikákról olvasni, mert az öröklött és nem tudja senki megjátszani. (Kivétel mondjuk színészek, mert ők azt tanulják, meg pszichopaták).
Nézd, tudnék én több oldalt arról írni, hogy miért alakulnak ki ilyen viselkedésbeli deformációk. Melegeknél meg nagy %-ban előfordulnak mentális betegek. Tele vannak súlyos lelki traumákkal, amelyek nincsenek kikezelve(Ezen gondolom senki sem csodálokozik, hiszen amit a társadalomtól és a közvetlen környezettől kap az ember, az meghatározza az egész életét. Mindenki olyanná válik, mint amilyen a környezete. Ha azt tudatosítják benned gyerekként, hogy hülye, degenerált, alsóbbrendű, selejt vagy, stb és ezt felnőttként elfogadod, mint alaphelyzet, akkor ezt fogod magadról gondolni, amelyet elkezdesz ténylegesen tényként kezelni. Mit gondolsz, hogy miért van az a melegek többségénél, hogy nem tud elköteleződni? Az, aki nem kap otthon szeretet, bántást kap, stb, az előbb-utóbb ilyen dolgokhoz vetemedik. Lehet az drog, alkohol, játék, szex, stb. Ezek mind függőségek. Az összes függőségnek ugyanaz a hatása az agyra. Mire van szüksége mindenkinek? Boldogságra, nem? Csak sokan nem tudják, hogy pl akár a sportnak ugyanaz a hatása az agyra és viselkedsére, mint a szexnek. Mind a kettő endorfint termel, amely akár 12 órán keresztül hat(boldognak érzed magad). Legtöbb ember csak azért jár fűvel-fával k*rni, mert szüksége van erre a hormonra, hogy boldognak érezze magát(Ez nem tudatos, hanem tudatalatti). Az egész jellemünk 95%-át a tudatalattink határozza meg. Nem pedig a tudatunk. Természetesen a tudatunk van a tudatalatti felett, de mégsem az határozza meg a viselkedést. Ennyi az egész. Ez nem egy ilyen különleges, vagy egyedi dolog. Az agy is csak egy szerv. Megvan a maga működése. Az egyes érzelmeinket is az egyik agyközpont kreálja(+hormonok). Az sem valami felfoghatatlan csoda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!