Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálja ezt a LMBTQ+? Homofób vagyok ha nem támogatom a LMBTQ+-t?
Tudsz más érvet is a gyűlölködésre, mint a vádaskodásodat? Mert ez csak így handabandázás...
Inkább cáfold meg, ha tudod... Persze, azt te is tudod, hogy a pedofilok lelkivilágáról írtakat nem tudod tagadni!
De handabanda az van!
Pontosan mit cáfoljak meg?
És ki beszélt itt pedofilokról #49-en kívül? Kit érdekel a lelkiviláguk? Amelyik nem bánt senkit, azt sajnálom, hogy ezt dobta neki a gép, aki meg elkövet bűncselekményt, azt csukják le, hogy a műanyag lakat is rárohadjon.
49-es vannak ezzel kapcsolatos felmérések, amelyeket azokban az országokban végeznek, ahol az örökbefogadás legális. Ezekre feltételezem te magad, egyedül is rátudsz keresni.
Nyilván nincsenek nagyon reprezentatív kutatások, de a rendelkezésre állók alapján elég nagy biztossággal kijelenthető, hogy nincs eltérés a szexuális orientációban.
54-es!
Azok a statisztikák sok mindent elhallgatnak!
Ismerős? "Annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam!" Ha nem pontos az idézet, elnézést...
55!
Vagyunk itt páran, akik normálisan gondolkodnak!
56-os persze, lehet őket hamisítani. De egyértelmű, hogy kiderülni, hogy minden általunk nevelt gyerek meleg lenne.
Akkor fogalmazok úgy, hogy az elérhető statisztikák szerint és szerintem is egyenlő a meleg gyerekek száma az általunk neveltek közül (egyenlő a heterók általiéval).
58-as vagyok, kiderülne*.
59-es elég egy szar ember lehetsz, ha ez igaz. A homofóbia miatt is és azért is, mert annak ellenére, hogy elítélsz minket, a szavazatainkat szívesen fogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!