Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert csinálja ezt a LMBTQ+? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálja ezt a LMBTQ+? Homofób vagyok ha nem támogatom a LMBTQ+-t?

Figyelt kérdés
Én alapvetően támogatom a melegeket, szerintem a házasságot is lehetne nekik engedélyezni, de az örökbefogadást nem támogatom. A másik hogy az LMBTQ+-tol a falra mászok, hogy miért jó nekik hogy felvonulnak bőr tangaban az utcán, ezzel csak azt érik el hogy megtobben utálják őket ha annyira el akarjak magukat fogadtatni akkor miért provokálják a másik felet(tisztelet a kivételnek) miért kell a templomot is szivárványos zászlóval díszíteni és még sorolhatnám. A sértő válaszokat hanyagoljuk ha lehetséges, helyesírási hibákért bocsi nem a nyelvtan az erősségem.

2021. aug. 11. 23:53
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
30# kijavította a párnak-ok parnákra, édes istenem🤦‍♀️
2021. aug. 12. 13:50
 32/59 kovpet ***** válasza:
79%

Nem arra értettem természetesen.

Olyan sötét nem lehet valaki, hogy azt higgye, hogy a melegek által nevelt gyerek meleg lesz. Akkor így a heterók által nevelt gyereknek is heterónak kellene lennie, tehát...

2021. aug. 12. 14:08
 33/59 A kérdező kommentje:
32# Elnézést hogy nem tudtam hogy ket melegnek a gyereke nem lesz az. Bocsánat hogy feltételezni mertem ha egy fiú otthon kiskora óta azt látja hogy két apja van akkor nem lesz meleg, majd megvilagosod legközelebb a te kedveder 😃🤦‍♀️
2021. aug. 12. 14:25
 34/59 kovpet ***** válasza:
91%

Mondom, troll.

"ha egy fiú otthon kiskora óta azt látja"

Miért pont fiú?

Amúgy ha két fekete neveli a fehér gyereket, az se feketül be, sőt, nem is barnul, csak ha napozik vagy szoláriumba jár...

2021. aug. 12. 16:05
 35/59 DominikX ***** válasza:
82%
#34 szerintem nem troll, csak átlagos Fidesz szavazó.
2021. aug. 12. 16:11
 36/59 kovpet ***** válasza:
90%
Árnyalatokról kár vitatkozni :)
2021. aug. 12. 16:13
 37/59 anonim ***** válasza:
85%

Szépen elkezded, hogy támogatod a melegeket, majd felsorolod mi minden zavar bennük :D

Most akkor döntsd már el, hogy érzed.

Prideot nézd meg egyszer személyesen, ne csak az M1-en.

Ez pont ugyanaz, hogy vannak emberek akik téged nem ismernek és az alapján ítélnek téged el amit hallottak rólad, közben meg lehet hogy az egész csak egy rosszindulatú pletyka.

Jó legyen 1-2 bőrszerkős eset, de kérdem én: Jártál te már valaha fesztiválon életedben?

Sound, Efott? Ott a fiatalok fetrengenek részegen, egyik sátorból a másikba vándorolnak, random emberekkel szexelnek, akár nyiltan is.

Tudom, ez erkölcsös. De ez alapján mondjam azt hogy minden hetero ilyen?

Az örökbefogadásról meg annyit, ha jársz ki néha az utcára is, akkor láthatod mennyi fiatal alkoholista és drogos hajléktalan van.

Valószínű így jobban jártak, mintha egy meleg pár nevelte volna őket fel, tanítatták volna és támogatták volna.

2021. aug. 12. 16:38
 38/59 anonim ***** válasza:
8%
9. Én a 444.hu-t szoktam olvasni, ott tájékozódtam a Pride-ról idén is (nem az origoról, baszod) és így ellenzem a dolgot.
2021. aug. 12. 16:54
 39/59 A kérdező kommentje:
35# ott a pont,
2021. aug. 12. 17:16
 40/59 A kérdező kommentje:
34# Most te vagy az aki trolkodik 🤦‍♀️
2021. aug. 12. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!