Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert csinálja ezt a LMBTQ+? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálja ezt a LMBTQ+? Homofób vagyok ha nem támogatom a LMBTQ+-t?

Figyelt kérdés
Én alapvetően támogatom a melegeket, szerintem a házasságot is lehetne nekik engedélyezni, de az örökbefogadást nem támogatom. A másik hogy az LMBTQ+-tol a falra mászok, hogy miért jó nekik hogy felvonulnak bőr tangaban az utcán, ezzel csak azt érik el hogy megtobben utálják őket ha annyira el akarjak magukat fogadtatni akkor miért provokálják a másik felet(tisztelet a kivételnek) miért kell a templomot is szivárványos zászlóval díszíteni és még sorolhatnám. A sértő válaszokat hanyagoljuk ha lehetséges, helyesírási hibákért bocsi nem a nyelvtan az erősségem.

2021. aug. 11. 23:53
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
37# igazad van!
2021. aug. 12. 17:18
 42/59 anonim ***** válasza:
8%

9-37.

És az normális, hogy állandóan M1-eztek, origo.hu-ztok? Mi ez a bekattanás nálatok?

Nem vagyok Fideszes, sosem szavaztam a Fideszre. 444.hu-t olvasok főleg és egész sok mindenben liberálisnak tartom magam.

2021. aug. 12. 17:27
 43/59 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy lehet itt jönni a transzi óvodás érzékenyítéssel, meg az LMBTQ propagandával, de a végén sose ezek az emberek azok akiket hátrány ér, hanem az átlagos meleg, leszbikus, transznemű emberek. Gyengült bármilyen politikai elit attól, hogy megtiltották Mo.-n a nemváltoztató műtéteket? Nem. Nehezebbé tették ezzel a transzneműek életét? Igen. Ezek az ellenérzések mindig a kisemberen fognak lecsapódni, bármekkora szabadságharcosnak is érzi magát az illető, és ez nem politikai beállítottság kérdése. Ezt ugyanígy el lehet mondani akkor, amikor a keresztényeket, vagy a határontúli magyarokat szidják, hogy mindegyik fideszes, meg gyökér.
2021. aug. 12. 17:36
 44/59 A kérdező kommentje:
42# nem gyakran nézem az M1-et, úgyhogy ezzel te ne gyere nekem.
2021. aug. 12. 17:44
 45/59 anonim ***** válasza:
90%

Már sokan leírták, de azért gondoltam leírom én is, hogy mi a valóság.

Meleg vagyok, gyerekkorom óta tudom.

Természetes, hogy az általunk nevelt gyerekek nem lesznek szintén melegek, legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint a heterók által neveltek.

A Pride-on nem mindenki elmerokkant. A legtöbbünk teljesen értelmes, átlagos ember, akinek eszébe sem jutna bőrszerkóban, vagy hercegnőként, 2 méteres magassarkúban megjelenni közterületen. Attól, hogy van 1-2 ilyen ember évente egy több ezres, tízezres rendezvényen az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan, aki ott van. (Félreértés ne essék, nincs bajom a transzneműekkel, de van egy határ az öltözékben -a jóízlés határa-, amit sajnos van, aki átlép.)

Nincs olyan, hogy LMBTQ+. Mármint nem olyan formában, mint ahogy azt te emlegeted. Én is LMBTQ+ vagyok, hiszen meleg vagyok. Az L, az a leszbikusok, az M, az a melegek, a B, az a biszexuálisok, a T, az a transzneműek, a Q, az a queerek betűje. Szerintem ezekből egyikkel sincs gond, így nem tudom elítélni az LMBTQ+ egyetlen formáját sem. A nyomuló baromságot (amit csak nagyon kevesen képviselnek, ellentétben a kormánypárti médiában mondottakkal) azt természetesen én is elítélem, de ez nagyon ritka. Gondolj csak bele Magyarország lakossága kb. 10 millió fő. A lakosok kb. 5%-a meleg. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon nagyjából 500.000 meleg él. Ebből hány olyan van, aki hirdeti magát és baromságokat csinál. 500? Talán ezer? 500-ból 1.

2021. aug. 13. 09:04
 46/59 anonim ***** válasza:
20%
Bocs #45, de a Q az nem a Questioning?
2021. aug. 13. 12:23
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
„To recognize this inclusion, a popular variant, LGBTQ, adds the letter Q for those who identify as queer or are questioning their sexual or gender identity.”
2021. aug. 13. 16:02
 48/59 A kérdező kommentje:
45# köszön a választ.
2021. aug. 13. 21:15
 49/59 anonim ***** válasza:
10%

45-ös!

"Természetes, hogy az általunk nevelt gyerekek nem lesznek szintén melegek, legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint a heterók által neveltek."

Ne mondd! Miből természetes? Vagy csak feltételezed? Attól még nem kell, hogy igaz legyen!

Furcsállom, hogy itt, ezeken a posztokon gyakran hivatalos alátámasztásokat, bizonyítékokat követelő társad nem kéri, hogy állításaidat támaszd alá!

Amúgy a nagybetűk sorozatába lassan már a P is bele fog kerülni, ugyanis már kezdik érzékenyíteni az embereket a pedofilok lelki állapotával kapcsolatban!

2021. aug. 14. 14:50
 50/59 kovpet ***** válasza:
77%
49: A P az pánszexuális, nem pedofil, ahogy azt nyilván te is tudod, csak pénzért vagy krumpliért táplálod a gyűlölködést.
2021. aug. 14. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!