Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálja ezt a LMBTQ+? Homofób vagyok ha nem támogatom a LMBTQ+-t?
9-37.
És az normális, hogy állandóan M1-eztek, origo.hu-ztok? Mi ez a bekattanás nálatok?
Nem vagyok Fideszes, sosem szavaztam a Fideszre. 444.hu-t olvasok főleg és egész sok mindenben liberálisnak tartom magam.
Már sokan leírták, de azért gondoltam leírom én is, hogy mi a valóság.
Meleg vagyok, gyerekkorom óta tudom.
Természetes, hogy az általunk nevelt gyerekek nem lesznek szintén melegek, legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint a heterók által neveltek.
A Pride-on nem mindenki elmerokkant. A legtöbbünk teljesen értelmes, átlagos ember, akinek eszébe sem jutna bőrszerkóban, vagy hercegnőként, 2 méteres magassarkúban megjelenni közterületen. Attól, hogy van 1-2 ilyen ember évente egy több ezres, tízezres rendezvényen az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan, aki ott van. (Félreértés ne essék, nincs bajom a transzneműekkel, de van egy határ az öltözékben -a jóízlés határa-, amit sajnos van, aki átlép.)
Nincs olyan, hogy LMBTQ+. Mármint nem olyan formában, mint ahogy azt te emlegeted. Én is LMBTQ+ vagyok, hiszen meleg vagyok. Az L, az a leszbikusok, az M, az a melegek, a B, az a biszexuálisok, a T, az a transzneműek, a Q, az a queerek betűje. Szerintem ezekből egyikkel sincs gond, így nem tudom elítélni az LMBTQ+ egyetlen formáját sem. A nyomuló baromságot (amit csak nagyon kevesen képviselnek, ellentétben a kormánypárti médiában mondottakkal) azt természetesen én is elítélem, de ez nagyon ritka. Gondolj csak bele Magyarország lakossága kb. 10 millió fő. A lakosok kb. 5%-a meleg. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon nagyjából 500.000 meleg él. Ebből hány olyan van, aki hirdeti magát és baromságokat csinál. 500? Talán ezer? 500-ból 1.
45-ös!
"Természetes, hogy az általunk nevelt gyerekek nem lesznek szintén melegek, legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint a heterók által neveltek."
Ne mondd! Miből természetes? Vagy csak feltételezed? Attól még nem kell, hogy igaz legyen!
Furcsállom, hogy itt, ezeken a posztokon gyakran hivatalos alátámasztásokat, bizonyítékokat követelő társad nem kéri, hogy állításaidat támaszd alá!
Amúgy a nagybetűk sorozatába lassan már a P is bele fog kerülni, ugyanis már kezdik érzékenyíteni az embereket a pedofilok lelki állapotával kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!