Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert csinálja ezt a LMBTQ+? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálja ezt a LMBTQ+? Homofób vagyok ha nem támogatom a LMBTQ+-t?

Figyelt kérdés
Én alapvetően támogatom a melegeket, szerintem a házasságot is lehetne nekik engedélyezni, de az örökbefogadást nem támogatom. A másik hogy az LMBTQ+-tol a falra mászok, hogy miért jó nekik hogy felvonulnak bőr tangaban az utcán, ezzel csak azt érik el hogy megtobben utálják őket ha annyira el akarjak magukat fogadtatni akkor miért provokálják a másik felet(tisztelet a kivételnek) miért kell a templomot is szivárványos zászlóval díszíteni és még sorolhatnám. A sértő válaszokat hanyagoljuk ha lehetséges, helyesírási hibákért bocsi nem a nyelvtan az erősségem.

2021. aug. 11. 23:53
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt nem gondoltam volna hogy egy meleg párnák nem lesz a gyereke is az, ezentúl elfogadóbb leszek az LMBTQ kozossegel, és jobban fogok tájékozódni a pride-rol, még egyszer köszi mindenkinek aki kulturáltan válaszolt, 17#-nek külön köszi.
2021. aug. 12. 01:33
 22/59 anonim ***** válasza:
83%

Ez a "felvonulnak bőr tangában" dolog nagyon túl van tolva, azoknak a mániája ez, akik csak a szalagcímekből tájékozódnak.... meglehet nézni bármelyik évben bármelyik Pride felvonulást, a résztvevők 90+%-a nem bőrtangában / vibrátorral stb nyomul, csak ugyebár nyilván ha kimennek a jobber médiumok, akkor azt a pár embert fogják címlapra tenni a többezres tömegből, pedig a többség csak egy hétköznapi emberekből álló sétáló tömeg..

Mindenhol vannak idióták, a Pride-on is, dehát szólásszabadság van és mindenki azt hordhat amit akar, ez van, a Pride viszont nem erről szokott szólni, akiknek meg ez a mániájuk, azooknak ez jól jön, mert évtizedeken keresztül folyamatosan csak annyit kell mondaniuk, hogy 'minek kell Pride ez csak provokáció, miért kell tangában vonulgatni stb". Ezeknek ezerszer is elmagyarázhatod, sosem fogják abbahagyni, ez egy rögeszme. Nem volt sok értelme annak, hogy ezredikként te is feltetted itt ezt a kérdést.

2021. aug. 12. 02:25
 23/59 A kérdező kommentje:
22# Nekem annyi haszna volt hogy mostmár én is tisztában vagyok a dolgokkal.
2021. aug. 12. 03:23
 24/59 anonim ***** válasza:
94%
A Pride-ról könnyű tájékozódni, az ideit liveban nyomta szinte az összes híroldal, és szinte mind ott is maradt a Youtubeon. Elég nehéz találni bőrtangásokat.
2021. aug. 12. 05:06
 25/59 anonim ***** válasza:
4%
A pride-on történt dolgok nemcsak az ezévi tevékenység jelenti! Lehet, hogy most visszafogták magukat, de amit egyszer elrontottak, azt nehéz rendbe tenni! Ez van! Ha kicsikét megnyugodna a hangulat, az LMBTQxyz-ügynökség nem nagyon akadályozná a provokációt, mint ahogy az elmúl években sem tette!
2021. aug. 12. 07:28
 26/59 anonim ***** válasza:
82%

Meleg vagyok

Mutas kérlek bőrtangás provokatív emereket a vonuláson

Akiket nem a kormánypárt kért fel fizetett le hogy hergeljék a népet!

Házasságot megoldom, gyereket tudok venni béranyáktól.

Szerbektől hivatalosan 2milla max 5 de az már szőke kék szemű.

Kedvezményes hitelt nem tudok félvenni csók, de nekem nincs is rá szükségem.

2021. aug. 12. 07:30
 27/59 DominikX ***** válasza:
94%

#26 az itteni Prideon egy kutyás jelmezes pasit lattam, aki “furának mondható”. Amint megérkeztünk a végére a pasas haza is ment, persze az Origo honlapján rögtön ő pózolt mint LMBTQ.

Amugy azoknak akik szerint a szexualitást nem kell az utcára vinni mondják meg azoknak is akiknek a 3. Kérdése az, hogy van-e csajod, milyen csajok tetszenek és, hogy azt a csajt ott meg dugnád-e.

2021. aug. 12. 08:03
 28/59 anonim ***** válasza:
89%

"Én alapvetően támogatom"

Nem, nem támogatod.

Egyébként milyen érdekes, hogy a legtöbb gyűlölködő, homofób "kérdés" úgy kezdődik, hogy "én támogatom", majd pedig részletesen leírja, hogy miért ellenez zsigerből szinte mindent.

Az meg, hogy fel lehet nekik vonulni, tudod, pont ez jelenti az egyenlőséget. Az, ha bárki más tarthat felvonulást, csak pont ők nem, na, pont ez a diszkrimináció, és a homofóbia. Nem kell, hogy egyetérts velük, és nem kell, hogy szeresd a felvonulásukat. De attól még ugyanúgy joguk és lehetőségük van rá, mint akárki másoknak.

Bár egy ilyen zsigerből gyűlöletes embernek ezt hiába is magyaráznánk.

2021. aug. 12. 08:26
 29/59 A kérdező kommentje:

28# "Nem,nem támogatod"

Persze te jobban tudod hogy én mit támogatók és mit nem. Meg hogy zsigerből gyűlölkodok, elolvastad Te az összes kérdést választ amit írtak ez alá a "kérdés" alá. Vagy szívtál valami, hogy így megalapíotottad hogy így gyűlölöm őket kb 5 meleg osztálytársam van nem koptem le őket soha, nem néztem le őket soha, nem vertem meg őket, nem sértegettem őket, amikor megtudtam hogy össze jött az egyik a másikkal azt mondtam sokáig. Csak azért mert nem értek együtt minden tettükkel az nem az jelenti hogy utálom őket.

2021. aug. 12. 12:11
 30/59 kovpet ***** válasza:
2%

"azt nem gondoltam volna hogy egy meleg párnák nem lesz a gyereke is az"

Troll vagy.

2021. aug. 12. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!