Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
119-es!
Kár, hogy nem 19-es vagy, mint a covid! Egy vírus! Ami ellen küzdeni kell! Nem gondolod, hogy egy nemkívánatos lény vagy a társadalomban? Még akkor is, ha a liberális világ számára csakis az ego létezik! Remélem, sokan rájönnek, hogy ti vagytok a társadalmak rákfenéje!
".A Fideszben türik a melegeket,de nem reklamozzák..A Jobbikosok fizikailag pusztitanák el őket..Egyik sem.jobb,de az ellenzék meg arabolat is a nyakunkra engedne..Bocs de no way...26 éves meleg vagyok,jövőre nem szavazom..De ha az ellenzék nyer kiköltözöm...A Fideszt csak nem szeretem de nem is bántanak az utcán.."
És ezt te miből gondolod? A Fidesz felsővezetésében legfeljebb, de az x-edik vonalban nem különösebben melegbarátok. Látom nem követed a folyamatokat, a két párt gyakorlatilag helyett cserélt a politikai térképen. Ma már a Fidesz inkább a nemzeti radikális, míg a Jobbik "mérsékelt, néppártinak" akarja mutatni magát, ami persze a tetűcsuszdázó embereivel elég nehezen hihető.
Egyet kell látni, jelenleg nincs jobb és müködőképesebb opció ellenzékben. Lehet a pártodnál panaszt tenni, hogy arányosabb választási rendszer legyen, mert akkor a pártok külön-külön méretetthetnék magukat és nincs közös lista kényszer. De ez nyílván nem lenne érdekük.
124-es!
Ha az ellenzék nyer, kiköltözöl... Akkor miért nem teszel ez ellen legalább egy szavazattal? Nem értem!
Szívesen vitáznék veled privátban...
128-as!
Akkor a jobbikra szavazó melegek kiket árultak el? Gondolkozz, ember!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!