Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Falusiak, Ismertek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falusiak, Ismertek olyan srácot akit a faluban csak úgy emlegetnek, hogy a "falu b**zija" , és Mi alapján lesz valaki a falu melegje és mik a fő jellemvonásai?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 16:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen, a 3. sorban konkrétan le is írtam, hogy nagyon kevés van belőlük , de léteznek és ott illegetik magukat a buszmegállóban, hogy bemehessnek a megyeszékhelyi plázába egy jót bershkázni :P
2021. júl. 11. 01:17
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Ezeket honnan a rákból szeded?
2021. júl. 11. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Az a pasas is nagyon alacsony volt, de férfias, kopasz, melegítőbe járkál... jó tartja magát és állítólag nagy farka van...

Én is vidéken nőttem fel egy kisvárosban, de sok minden miatt kinézhettek, nem csak a melegségem miatt. Ott volt az is, hogy apukám lengyel volt, anyám meg csípőficamos és gyermekbénulásos volt, vagy az, hogy ő engem 38 évesen vállalt 4. fiúgyerekként.

Egyébként Hála Istennek én se voltam az a femimin meleg, bár nagyon szeretem az androgün megjelenést, miután a kedvenc bandám a Placebo és ott az énekesüknek volt ilyen megjelenése, lehet, hogy majd esetleg Drag Queenséggel is kéne foglalkoznom. Már csak azért se állna jól hétköznap a feminin viselkedés mert 193cm magas vagyok.

Egyébként külsőre inkább átlagos, introvertált srác voltam, nem voltam az osztály bohóca, inkább egy koravén fiatalembernek írnám le magam kevés baráttal. Én voltam az akit érdekeltek bizonyos tantárgyak, de a többit leszarta...

Zenei ízlésemet tekintve pont amiatt mert könyvmolyként mindent faltam, így felfedeztem kamaszként mindenfajta zenét mindenfajta korszakból. Próbálkoztam versírással.

20 éves koromig ott éltem nagyjából érettségig, egy vendéglátás-idegenforgalmi szakközépiskolai osztályban végeztem, utána Debrecenben tanultam intézményi kommunikátor, szociológia, turisztikai szervező és értékesítő, majd végül a humánökológia szakon tanultam Budapesten, most meg külföldön élek..

2021. júl. 11. 19:58
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Ismét egy értékes ember-előbbi- aki elhagyta ezt az országot.Hajrá Mo!
2021. júl. 14. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14-es ez egyáltalán nem egyedi eset. Akinek van esze és nem tartja itt semmi, az kimegy külföldre. Én is kiszeretnék (bár a szüleim miatt megfontolom még).

Kicsit másak a körülmények. Ott sokkal könnyebben találnék párt (valószínűleg), összeházasodhatnék vele, lehetne gyerekünk. Itt nem. Ott nem néznének le csak a szexuális orientációm miatt, nem szolnának be az utcán emiatt, nem vernének meg, nem rúgnának ki emiatt. Itt igen. Itt lassan már nem is létezhetek 18 év alatti társaságában. A miniszerelnök úr szerint pedig a magyar emberek „tolerálnak engem, csak hagyjam békén a gyerekeket”. Sose bántanék egy gyereket, sőt, imádok játszani a gyerekekkel.

Hivatkoznak a kereszténységre. Nekem talán ez fáj a legjobban. Kereszténynek neveltek, de már rég elszállt belőlem a hit utolsó porszeme is. A Biblia szerint engem halálra kéne kövezni. Nem csináltam semmi rosszat, nem bántottam senkit, mégis halálra ítélne. Sajnos vannak országok (Afganisztán, Szomália, Szaudi Arábia, Egyesült Arab Emírségek stb.), amik ezt még betartják és évente több embert is kivégeznek homoszexualitás miatt, pedig ott a nagyobb részük inkább életük végéig titokban él. Mindezt a vallás nevében.

Kicsit eltértem a témától. A lényeg, hogy sokan megyünk el innen, mert sokkal-sokkal élhetőbb nyugatabbra számunkra az élet, mint itt. Sajnos, valószínűleg ez még sokáig így is marad.

2021. júl. 15. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!