Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A falu/város ‘k*rvája/i’?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A falu/város ‘k*rvája/i’?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ismeritek, minden közösségben van legalább egy ilyen csaj akin kb mindenki ‘átment már

Ti ismeritek/átmentetek már az úgynevezett ‘a falu k*rváján’?

Hogy néz/nek ki?

Ha megvolt milyen volt?

Tudom random kérdés de érdekes :)

2021. máj. 31. 12:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Hát én személyesen nem ismerem, csak látásból, de volt egy osztálytársam akiről ilyenek keringtek. Egyébként szép volt, mára már kicsit kiégett szegény.
2021. máj. 31. 12:53
 2/32 anonim ***** válasza:
85%

*évfolyamfársam

#1es vagyok

2021. máj. 31. 12:54
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Igen, minden közösségben vannak akiken mások szeretnek pletykálkodni, akár 2 akár 200 partnere volt. Meg vannak olyan nők akik tényleg nem sokat variálnak ha szexről van szó. A kinézetük meg mindenféle - nem a külsőtől függ hogy ki mennyire úgymond fehérmájú, van köztük csinos, meg kevésbé csinos egyaránt.
2021. máj. 31. 12:54
 4/32 Navajonkivagyok ***** válasza:
73%
Nekem csak a munkahely riban*a jutott ki ezekből. Nem külseje miatt hanem mert kapós volt. Sőt, nem is én krlérdeztem meg hogy összefekszünk e hanem ő 😂
2021. máj. 31. 13:00
 5/32 anonim ***** válasza:
65%
Ez a tipikus instagramm vanessza
2021. máj. 31. 13:13
 6/32 anonim ***** válasza:
75%
Gimiben én voltam az osztály cafkája. Na és? A többi lány sápítozott én élveztem. A kémia érettségim is egyedül nekem lett jeles, a tanár meg még jó pasi is volt! 😁😉
2021. máj. 31. 13:27
 7/32 anonim ***** válasza:
93%

Én faluban nőttem fel.

Az én általános iskolás barátnőm volt a falu kurvája.

Mindezt azalapján hogy a faluban 3 sráccal is kavart meg általánosban ő veszitette el a szüzességét a leghamarabb.

Minden csak pletyka. Nem alapoznak az esetek nagy részében az emberek semmi konkrétra csak amit látnak vagy hallanak.

Rólam mindig azt gondolták, hogy kedves kis aranyos molett lány vagyok.

Pedig ha tudnák hogy vagy 3xor annyi pasival volt dolgom mint a szóban forgó lánynak...

😅😂

2021. máj. 31. 13:28
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
XD
2021. máj. 31. 13:30
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

Hát vagyunk páran akik nem szüzen megyünk férjhez hanem kiéljük a vágyainkat.

Mégis mi vagyunk leqrv@zva, ha meg a pasik szexelnek fűvel-fával az oké...?

2021. máj. 31. 13:48
 10/32 anonim ***** válasza:
53%
Igen mert pasinak sokkal nehezebb nőt találni, nem csak annyi h szétteszi :)
2021. máj. 31. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!