Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A falu/város ‘k*rvája/i’?
Sziasztok,
Ismeritek, minden közösségben van legalább egy ilyen csaj akin kb mindenki ‘átment már
Ti ismeritek/átmentetek már az úgynevezett ‘a falu k*rváján’?
Hogy néz/nek ki?
Ha megvolt milyen volt?
Tudom random kérdés de érdekes :)
Én is szégyellem magam férfiként az ilyenek miatt, mint navajonkivagyok. Érdekes, szülésnél nem tágul a nő? Vagy ott is tágul, de ott nem zavar a gyerek miatt? Esetleg megcsalod, mert kitágul?
A női p.nci képes az eredeti méretére visszahúzódni. Érdemes a biológiaórákon figyelni. :)
Az életem legnagyobb szerelme megcsalt a legjobb barátnőmmel.
Akkor fogadalmat tettem, hogy az összes haverjával le fogok feküdni, és mindegyiknek azt mondom, hogy azért, mert a barátjuk képtelen volt kielégíteni...
A fogadalmamat még túl is teljesítettem; magamban tudtam, hogy én vagyok a "falu" qrvája.
A "szerelmem" meg akart verni, de a "szeretőim" megvédtek, később szégyenében elköltözött.
Én meg férjhez mentem az egyik "barátjához".
István485 - te sokat ittál? Vagy keveset?
Szedd össze magad!
#22 navajonkivagyok: nem csak szimplán egy idióta f@szkalap vagy, de még egy tudatlan, ostoba lúzer is.
Azt mondjuk nem értem, miért jó neked, hogy ezen tulajdonságaidat még így nyilvánosan hirdeted is, de ez már a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!