Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A falu/város ‘k*rvája/i’?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A falu/város ‘k*rvája/i’?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ismeritek, minden közösségben van legalább egy ilyen csaj akin kb mindenki ‘átment már

Ti ismeritek/átmentetek már az úgynevezett ‘a falu k*rváján’?

Hogy néz/nek ki?

Ha megvolt milyen volt?

Tudom random kérdés de érdekes :)

2021. máj. 31. 12:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
8%
Kedves István485! Kérését továbbítottuk az erkölcsrendészetre!
2021. jún. 1. 07:02
 22/32 Navajonkivagyok ***** válasza:
0%
#20 a csajod tágul, a farkad nem kopik. Ha tetszik ha nem
2021. jún. 1. 21:07
 23/32 anonim ***** válasza:
65%

Én is szégyellem magam férfiként az ilyenek miatt, mint navajonkivagyok. Érdekes, szülésnél nem tágul a nő? Vagy ott is tágul, de ott nem zavar a gyerek miatt? Esetleg megcsalod, mert kitágul?

A női p.nci képes az eredeti méretére visszahúzódni. Érdemes a biológiaórákon figyelni. :)

2021. jún. 1. 21:42
 24/32 anonim ***** válasza:
90%

Az életem legnagyobb szerelme megcsalt a legjobb barátnőmmel.

Akkor fogadalmat tettem, hogy az összes haverjával le fogok feküdni, és mindegyiknek azt mondom, hogy azért, mert a barátjuk képtelen volt kielégíteni...

A fogadalmamat még túl is teljesítettem; magamban tudtam, hogy én vagyok a "falu" qrvája.

A "szerelmem" meg akart verni, de a "szeretőim" megvédtek, később szégyenében elköltözött.

Én meg férjhez mentem az egyik "barátjához".

2021. jún. 1. 22:27
 25/32 Istvan485 ***** válasza:
41%
Tisztelt 21 es amit írsz az erkölcs rendészt hat konkretan akkor ne engem kérésen az erkölcs rendészet hanem azokat a tisztelt holgyeket akik tamogatasert szexelnek hat ez van de -körbe kéne nézni pl sok oldalon ami. Ingyenes!!!
2021. jún. 1. 22:51
 26/32 Istvan485 ***** válasza:
11%
Főleg olyan oldalakat kérésen az erkölcs rendészet ahol a 18 éves hölgyéktől a 60 × évesig meztelen fotókat rakhatnak fel!!! Hát ez a mai valós élet megélni az életet hat nem mindig fenékig teliddel csak a hölgyek másképen látják jobb az egyszerű pénzkereset bocsanat tisztelet a kiveteleknej!!!!!😞😞😞😞😞
2021. jún. 1. 23:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

István485 - te sokat ittál? Vagy keveset?

Szedd össze magad!

2021. jún. 2. 08:18
 28/32 anonim ***** válasza:
85%

#22 navajonkivagyok: nem csak szimplán egy idióta f@szkalap vagy, de még egy tudatlan, ostoba lúzer is.

Azt mondjuk nem értem, miért jó neked, hogy ezen tulajdonságaidat még így nyilvánosan hirdeted is, de ez már a te dolgod.

2021. jún. 2. 09:18
 29/32 Navajonkivagyok ***** válasza:
0%
#28 csak szeretnéd hogy az legyek homárkám. Attól még hogy nem tudod feldolgozni az igazat, attól még igaz és valós marad. Ha meg nem tetszik a hozzászólás, csinálj magadnak kistestvért.
2021. jún. 2. 14:50
 30/32 anonim ***** válasza:
15%
Folyton rámmozdulnak az ilyen rib.ancok de nem vagyok ilyen csicska hogy x.-ként meghúzzam őket. Akik dicsekednek hogy milyen sok nővel voltak, igazából csak lejáratják magukat hogy minden olcsó kur.vával lefekszenek.
2021. jún. 8. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!