Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem adja könnyen magát, nem ment át rajta a fél város és még alkalmija se volt, de kiderülne h nagyon perverz és sokat maszturbál, akkor már ugyanolyan könnyű vérű libának tartanátok mint a fiatal lányok nagy részét?
Nyugi nem!
Ritka kincs, ha egy csaj bevallja, hogy perverz. A többiek is azok csak ők titkolják:)
Mit csináljon, ha nincs neki párja? Ismerje meg önmagát:)
Én ilyen voltam kb. 10 éve :) De sok sikert nem értem el vele,gyakorlatlan,félénk csajnak lettem elkönyvelve.(ehhez hozzájárult az is hogy vágytam arra, hogy meghóditsanak -hogy nem adom magam könnyen stb.)
Na,ezután megráztam magam,aztán a következő szimpi pasinál kimutattam a fogam fehérjét :) nem lettem könnyűvérűnek elkönyvelve,de azért kicsit rossz volt hogy tényleg ezzel kell/ lehet érvényesülnöm.
Az ilyen csaj a legjobb.
Viszont ahogy #6 írta, ha olyan helyzetbe kerülsz, akkor bujjon is ki belőled az anyatigris!
az nem számít perverznek, hogy ujjazza magát, vagy nem vesz fel melltartót
kislány messze lemaradsz a perverztől
attól, mert masztizol nem leszel egyből perverz is
nem
Mindenki ilyen lányt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!