Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mai középkorú nők most lennének fiatalok akkor ők is ugyanolyan könnyűvérűek lennének mint a mai fiatal lányok?
Ribizlik akkor is voltak,és mindig lesznek is .
De általánosítani nem kell.
Hajaj, a hármas nem beszél hülyeséget.
Nekem Apámmal meg bátyámmal elég jó a kapcsolatom, nagyfaterral meg sajnos csak jó volt.A lényeg, hogy nem neveltek burokban, sztoriztak eleget illetve én is már 35 vagyok és azért láttam ezt azt.
Apám sofőr volt, a bányából hordták a környék tüzépeire az anyagot, szinte nem volt olyan falu, ahol ne állt volna meg egy kis maszekra.
Akkor volt még az említett katonaság is, 3 évre vitték el a férfiakat és nem egy akkor már házas volt.
Szerinted egy 21 éves nő ki fog húzni 3 évet farok nélkül?? Szinte mind szeretőt tartott, a legtöbb férfi annyira hülye volt, hogy azt se tűnt fel nekik, hogy az asszony környékén se volt, mikor terhes lett, csak a levél jött. Akkor ment még nagyon a kakukkfióka téma.
Mindegy, kár ebbe belemenni, mindenki azt hisz, amit akar.Az biztos, hogy akkor se voltak különbek a nők, mint most.
20-30 évvel ezelőtt rengeteg nudista strand volt.
20-30 évvel ezelőtt még kisvárosokban is volt night-club, vagy strip-tease bár - a hozzáillő vendégekkel, lányokkal.
Előtte a katonaság egyik érintett felet sem a hűségre ösztönözte - ahogy előttem írták...
Arról nem is beszélve, hogy a 3 hetes KISZ-iskolák gyakorlatilag egy ingyenes (és lüktető) nyilvános házzal értek fel!
Szerintem akkor lazább volt.
Igaz, ma egy vodkáért már szopnak a lányok, de ez sem új a nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!