Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után ugyanolyan lesz a szex?
Volt egy mutetem, nemsokara letelik a ket het, utana erzesre ugyanolyan lesz minden, mint volt?
Foleg azoktol varom a valaszt akik ateltek hasonlot, hogy mik voltak utana a tapasztalatok, köszi!
Bájos... Amikor a gyerektartási pénz fizetéséről van szó, a pasik egy emberként támogatják az abortuszt, de ha egy nőnek van valami problémája az abortusz miatt, akkor utolsó rosszéletű senki lesz a szemükben.
Amúgy nyugi, szerintem nem lesz semmi bajod (bár nem volt abortuszom)
Nelem missed ab-om volt sajnos. Lényegében ugyanaz. Nem volt szívhsng a babámnak.
Szeptember 1. -én volt a műtét. Két hét után voltunk kontrolonn. Utánna szexelhettünk mert minden rendben volt. Babával 3 hónap mzlva próbálkoztunk újra. A szex ugyan olyan volt mint rég. Szülés után kellett 6 hét regenerálódás a gyermekágyi vérzés végéig. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!