Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden alkalomnál ugyanolyan fájdalmas a szex, miért?
Figyelt kérdés
szűz lány, vastag pénisz, ez stimm, de akármennyi petting, ujjazás, nyalás után is fáj neki, és már 5-6. alkalommal.
Nem tudom aggódnom kéne-e, de így rossz mert sajnálom szegénykét és próbálok vigyázni rá, de akárhogy csinálom szenved.
2015. szept. 3. 01:01
1/5 Igen, én vagyok! :) válasza:
Vegyél akkor kisebb felcsatolhatót.
2/5 anonim válasza:
már nem szűz a lány
elmehetne nőgyógyászhoz
5/5 anonim válasza:
Síkosító nem csak popóra jó! A női punci alatt lévő hártya felszíne meg tud hasadni, repedni a hatalmas pénisztől és elég fájdalmas tud lenni napokig a síkosító ezt megelőzi, rugalmasabbá teszi a bőrt és nedvesen tartja szex alatt, a nyál hamar elillan az nem olyan hatású mintha test nedv vagy síkosító lenne.
És szerintem nagy pénisz esetén a puncinak tocsogni kell hogy be tudja fogadni fájdalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!