Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha külsőre álmaitok pasija lennék, de csak ugyanolyan magas, vagy alacsonyabb mint ti az zavarna?
Ezen felül tudom, hogy számítanak a belső tulajdonságok is, de a kérdésem most nem erre vonatkozik.
Légyszí kort és magasságot is írjatok! Köszönöm!
Ha alacsonyabb mint én akkor nem.
20
168 cm
Nem nemet hanem igent akartam írni :D bocsi
2es voltam
Ha az álom pasim lenne, akkor nem számítana. :)
26L, 160 cm
Nálam egyetlen egy dolog számított mindig a külsőben, az a magasság. Lehet mondani, hogy belső tulajdonságok fontosabbak... stb. Én ezt mind tudom, de egyszerűen lehet számomra bárki bármilyen helyes, ha alacsonyabb nálam, akkor egyszerűen már nem vonz. Valahogy nem tudnám magam nőnek érezni mellette.
Volt rá példa, hogy alacsonyabb srácok nem barátilag közeledtek hozzám és bármennyire is szimpatikusak voltak, nem tudtam rájuk férfiként nézni. De ez lehet csak az én difim :/ Egyébként egy férfiban mindig az összképet nézem, nincs olyan számomra, hogy "álmaim pasija". Vagyis mostmár de, a párom :)
168 cm, 26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!