Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A falu/város ‘k*rvája/i’?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A falu/város ‘k*rvája/i’?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ismeritek, minden közösségben van legalább egy ilyen csaj akin kb mindenki ‘átment már

Ti ismeritek/átmentetek már az úgynevezett ‘a falu k*rváján’?

Hogy néz/nek ki?

Ha megvolt milyen volt?

Tudom random kérdés de érdekes :)

2021. máj. 31. 12:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%

Ha az a pasi Férfi, egyáltalán nem nehéz...

Lúzereknek biztos az.

2021. máj. 31. 15:04
 12/32 anonim ***** válasza:
65%
Az igazán nagy k*rva az, aki mindenkinek engedi csak neked nem :)
2021. máj. 31. 15:23
 13/32 anonim ***** válasza:
84%

Én ilyen legendákban nem hiszek, pletykálni bárkiről bármit lehet, a valóságtartalomnak utánanézni lehetetlen.

Örülök, hogy vannak könnyebben kapható lányok, akik benne vannak egy kis kölcsönös örömszerzésben, kötöttségek nélkül. Egyik partneremre sem aggattam semmilyen jelzőt aktus után sem, és nem is beszéltem ki, ami történt titok maradt.

Jó volt együtt, miért alázzam meg?

A pletykát meghagyom a nőknek nem csak, akinek puncija van :)

2021. máj. 31. 15:49
 14/32 Navajonkivagyok ***** válasza:
17%
#9es. A nők használódnak. A pasik nem. A csajokon meglatszik a faszikon nem
2021. máj. 31. 15:49
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én voltam a falu krvája (azóta elköltöztem). Összesen 2 pasival voltam együtt, az ottani barátnőim/rokonaim meg másik faluból/városokból 10-20x több pasival voltak, és a faluba ők voltak a tisztességes, asszonynak való lányok. De ahogy megfigyeltem, mindig azok a legnagyobb ribncok, akik a legtisztességesebbnek látszanak.
2021. máj. 31. 17:14
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
#15 ezt a tudást használni fogom innentől kezdve
2021. máj. 31. 17:32
 17/32 anonim ***** válasza:
94%
#15 nekem is van ilyen storym. Egy lany akit en is ugy hittem hogy igazi szuzecske majd kesobb amikor nagyon jo baratok lettunk olyan dolgok derultek ki hogy a pofam leszakadt. Kesobb a pasimmal is kikezdett, utana megszakitottuk a baratsagot, amikor ezt elmondtam az ismerosoknek azt hittek hogy en hazudok es a mai napig egy joravalo lanynak tartjak kozben meg egy undorito orszagos K.
2021. máj. 31. 17:58
 18/32 anonim ***** válasza:
11%
Roppant érdekes valóban, lakcímet és TAJ számot is kérsz vagy anélkül is rájuk tudsz találni?
2021. máj. 31. 18:32
 19/32 Istvan485 ***** válasza:
0%
Én keresel fiatal falu vagy város k. -ját tamogatasert a többit priviben!!!
2021. jún. 1. 06:44
 20/32 anonim ***** válasza:
63%

#14: na ilyen egy tipikus hímsoviniszta barom hozzászólása.

Pasiként szekunder szégyenérzetem lett miattad.

Mindemellett egy tökéletesen alaptalan és idióta hozzászólás, nulla valóságtartalommal. "Köszönjük".

2021. jún. 1. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!