Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisvárosiak/falusiak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisvárosiak/falusiak, hogy tudtok szexpartnert találni, hogy ne rólatok beszéljen az egész város?

Figyelt kérdés

Nagyon pici településen lakom, ebben az időszakban nem is tudok máshová elmenni, elköltözni. Félek ha összejönnék valakivel alkalmikra, akkor szájára vennének a lakók és a szüleim se néznék jó szemmel.

2 hónapja szakítottam a barátommal, azóta nem voltam senkivel és már kivagyok tőle.Nem is tudnánk hová menni együtt lenni, mert mindenki ismer mindenkit, gyorsan telrjednek az infók...van megoldás?

2020. máj. 19. 09:34
1 2
 1/13 mantis religiosa ***** válasza:
89%
Keress olyat interneten, aki nem lakik messze, és van autója. Így két legyet ütsz egy csapásra. Lesz kivel, és hol. Ha nem akarod kocsiban csinálni, keresettek panziót is.
2020. máj. 19. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Inkább olyat keress, akinek van lakása.
2020. máj. 19. 09:51
 3/13 kisördög1 ***** válasza:
89%
Van erre is megoldás, persze. Merre élsz?
2020. máj. 19. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Két megoldás is lehetséges: ne alkalmira keress és akkor nem "szólnak meg", a másik hogy akkor ne a kistelepülésen. Ha csak d.gni akarsz és nő vagy akkor szerintem tucatnyi pasit fogsz találni aki hajlandó a szex kedvéért odamenni és átfurikázni valamelyik szomszéd város panziójába.
2020. máj. 19. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Falun élek. Én neten keresek partnert, és találok is alkalmanként. Úgy szoktam csinálni hogy messzebb keresek kicsit (kb. pár tíz km), plusz annál messzebb. Mivel van kocsim, így az utazás letudva. De a épp nem a lánynál vagy nálam van az akció jó szolgálatot tesz erre is az autó. :)

Ne is mondd, nálunk is mindenki ismer mindenkit, kész pletykafészkek klubja a falu. Mindenkiben totál rosszindulat vagy irigység van akinek pár IQ-val kevesebb van mint egy szál napraforgó. :D

Akik nem tudnak menni azokhoz elmegyek kicsit dumcsizni, és lesz ami lesz alapon beülünk a kocsiba, és teszünk egy kört. Semmi csicsa. Utána vissza a házhoz igény szerint. Ez a legbeváltabb recept számomra. Hol laksz?

2020. máj. 19. 10:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Eredetileg Szegeden, de most ebben a helyzetben koli hiányában Soltvadkerten
2020. máj. 19. 10:40
 7/13 kisördög1 ***** válasza:
91%
Akkor közel van Dföldvár és újváros is pl, ott nem ismernek nincs pletyka..csak a vágyak és az élvezet
2020. máj. 19. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Az azért nincs is messze innen Uszódtól. Azt hittem valahol a Dunántúlon vagy északon laksz.
2020. máj. 19. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és #5 és #8 voltam. Szép napot kívánok! :)
2020. máj. 19. 10:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, de olyannal csinálnám, akit ismerek. A haveri körömből biztos találnék olyat aki benne lenne, csak nagyon gyorsan kitudódna.
2020. máj. 19. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!