Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisvárosiak/falusiak, hogy tudtok szexpartnert találni, hogy ne rólatok beszéljen az egész város?
Figyelt kérdés
Nagyon pici településen lakom, ebben az időszakban nem is tudok máshová elmenni, elköltözni. Félek ha összejönnék valakivel alkalmikra, akkor szájára vennének a lakók és a szüleim se néznék jó szemmel.
2 hónapja szakítottam a barátommal, azóta nem voltam senkivel és már kivagyok tőle.Nem is tudnánk hová menni együtt lenni, mert mindenki ismer mindenkit, gyorsan telrjednek az infók...van megoldás?
2020. máj. 19. 09:34
11/13 kisördög1 válasza:
Ennyire megbízhatatlanok a haverjaid?Akkor már jobb egy idegen..
12/13 anonim válasza:
#5 #8 vagyok. Semmi baj, sok sikert a partnertalálashoz. :)
13/13 anonim válasza:
Itt is sok pasi van akivel lehet ismerkedni. Hatha van akihez közel laksz. Amugy én is azt mondom h ne a Te telepúlésedről ismerkedj. Persze az öregek még az idegen autót is meglátjak 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!