Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az emberektől, hogy mi a véleményük rólam, és hogy bántani fognak, mit tegyek? Hogyan kezeljem a helyzetet?
Pszichológus. Nekem is sokat segített. Mármint magamon segítettem, de szakember adott sok tanácsot. Ez szimpla szorongás. Félsz a úgymond a "semmitől". Jósolgatsz negatívan, amit tényként elkezdesz kezelni, ezért is reagálsz így dolgokra.
Egyébként sincs senkinek köze ahhoz, hogy mit csinálsz. Költezz el onnan, ha van, vagy lesz lehetőséged. De mindenképp keress fel szakembert, mert így nehéz kezelni ezt a helyzetet.
A 4-esnek tök igaza van.
Ne foglalkozz velük, mert ha látják hogy tudnak bántani (szavakkal, pletykával), akkor folytatják, de ha nem foglalkozol velük, akkor abbahagyják. Másrészt meg minden csoda 3 napig tart.
Most te voltál a pletyka központja, pár nap múlva meg a szomszéd juliska lesz, aki titokban csalja az urát, vagy flörtöl valakivel.
Szóval hamar le fog csengeni. Falun így megy.
Hány éves vagy?
Azt azért nem hiszem, hogy fizikailag bántanának, az ritka és mivel gyűlöletbűntény, így súlyosabban is büntetik. Azért egy gázspray tényleg nem árt, de inkább ne kapszaicin (azaz paprika) hatóanyagú, mert az közterületen szabálysértés, jó lenne beszerezni CR-t, de azt a környékeden nem hiszem, hogy kapni, így marad a CS.
Az esetleges beszólogatások vagy összenézések a valószínűbben, azt meg kell szokni, mert tenni nem sokat lehet ellene. Valószínűleg tényleg megunják hamar.
#6, attól, hogy ez a 21. század, attól még nemvagyok köteles elfogadni azt, hogy férfiak a szemem láttára falják egymást, de erről ennyit
kérdező, én is falusi vagyok, teszem hozzá imádom, jobb, mint a bugyuta városi élet, ahol mindenki játsza a nagy sztárt, szóval annyit akartam mondani, hogy az én falumban is volt egy búza gyerek, kiderült róla, hogy valami nem okés, tehát meleg, eleinte cseszegették sokan, de aztán abbamaradt, felnőtt, elköltözött pestre, azóta senki nem tud róla semmit, javaslom, ha teheted, akkor te is menjél el a nagyvárosba, mert hiába fog lecsitulni a dolog, attól még az emberek nem felejtenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!