Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tenném, ha eltávolodnék az emberektől?
Szóval, az a helyzet, hogy még nem bújtam elő...
Azon gondolkoztam, hogy a barátaimmal fokozatosan fogok elhidegülni, mégpedig egy okból: ha majd coming outolok nekik, és rosszul fogják fogadni, netán még meg is aláznak, akkor ne fájjon annyira... Hiszen, ha egy idegen szól be, annyira nem fáj, mintha egy ismerős tenné ugyanezt.
21/F
Enis igy voltam
Mára egy baratom se aradt de nem is hianyoznak
Szia!
Szerintem ez nem jó ötlet, még hozzá azért, mert így hogy elhidegülsz tőlük, simán el is veszítheted őket már csak emiatt, hogy elhidegülsz tőlük. Ne fordulj el tőlük! Bármi történik is, nagyon bátor tett, hogy felfeded nekik magad, ez egy nagy lépés, én tudom :) Viszont azt is tudd, aki igazán szeret és elfogad téged, az ezzel a tulajdonságoddal is ugyanúgy fog téged szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!