Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretnek idegen emberektől intim képet kapni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 20:09
1/9 anonim válasza:
ismerek olyat aki szeret, de olyat is aki csak idegeneknek küldözget, így talált rám is anno :D
2/9 anonim válasza:
Azért mert a nők sokkal kevésbé vizuális típusok, mint a férfiak és egy random álló farok sokkal kevésbé izgató számukra, mint a férfiak számára, egy random punci, persze benne van az, hogy kinek mi..
3/9 anonim válasza:
Mert mit csináljunk azzal ha egy pasi elküldi a péniszét képen?
Számomra ez csak azt mutatja aki így kezdi a beszélgetést, h nem tud nőkkel kommunikálni, és ezzel a képpel ellensúlyozza.
Ha olyan pasi küldi el akivel már párszor beszélgettem, és szimpatikus számomra az oké.
4/9 Gymnospermatophyta válasza:
Így van, a többségnek az nem szimpi, ha farokkal köszönsz kb. De ha pár szó után ( főleg ha témába vág! ) próbálkozol vele, akkor már lehet azt mondja, hogy oké megnézi. Nem biztos, de sokkal nagyobb eséllyel fogadja "szívesebben".
5/9 anonim válasza:
Mert nem mozgat meg, amikor egy teljesen idegen pasi elküldi nekem a felsőtestéről készült fotót, vagy ne adj Isten a farkáról. Ha ilyet akarok látni, felcsapom a googlet.
Semmi nemű vonzalom nincs bennem számomra teljesen ismeretlen férfiakkal szemben.
27N
6/9 anonim válasza:
Szerintem pusztán nem merik -még maguknak sem!- bevallani, hogy beindítja őket egy férfias test, és egy álló farok, és nem akarnak szexuálisan elköteleződni egy ismeretlennel (ha felkelted a vágyát, akkor vágyik rád, és úgy is marad)
7/9 anonim válasza:
Mert nem vagyok kiváncsi egy idegen farkára ,kutyát nem érdekli!!!
8/9 anonim válasza:
48%-os! Nem, ez egyáltalán nem indít be.
9/9 anonim válasza:
Általában nem szeretik a mutogatos bácsikat (Ez is az egyik formája az exhibicionak. Beteges dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!