Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek az antiszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az antiszexuálisokról, akik undorodnak azoktól az emberektől, akik a szexuális életet élnek?

Figyelt kérdés

Ismertem egy anti-szexuális srácot, utálja a szexet, rossznak látja és undorodik tőle. Ha megtartaná ezeket az érzéseket magában addig rendben is lenne. De ő udnorral tekint az emberekre akik szexuális életet élnek.

Engem nagyon felidegesített a hülyesége, és amint ezt megtudtam, megszakítottam vele a kapcsolatot.

Nektek mi a véleményetek az ilyen emberekről? Akik undorító kis féregként tekintenek az emberekre, akik szexuális életet élnek?

2017. szept. 27. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem érdekel.

Úgy hiszem, valamit, ami igazán nem is világméretű dolog és nincs befolyással van a társadalomra, ezt utálni ennyire, és gusztustalannak tartani, gyerekes dolog, és butaság. Vagyis, foglalkozni vele akkor már.

Sose értettem, ha valamit nem szeretek, akkor azzal nem is foglalkozom, nem törődöm. Más mégis akkor miért lovagol a dolgokon?

Nekem ez kb ilyen: utálom a szexet ( igazából ez egy kifogás hogy nem szexelek, mert velem nem szexelne senki ingyen) és mivel egyébként érdekel a téma, én teljes mellbedobással hangoztatom hogy fhúj, gusztustalan, stb.

Mint a nagy homofób emberek, akik azért foglalkoznak a témával, mert amúgy izgatná őt a dolog, de nem tudja feldolgozni.

Érted...

Szóval, ha én nem szeretem a szexet, akkor nem foglalkozom vele.

Én e mögött irigységet látok inkább, komolyan.

2017. szept. 27. 12:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, tehát, alapvetően nem érdekel hogy valaki aszexuális, anti-szexuális, meg ilyenek, bármi egyéb fosztóképzős nem szexelős.

Mert én meg nem szeretem a lóhúst, és kész. Ezért nem eszem.

nem vetem meg őket, sőt nincs is véleményem róluk, de az aki viszont ennyire foglalkoztatva van a témával, közbe veri magát hogy de ő amúgy nem foglalkozik a dologgal, az csak...csicskaság :D

elfajult itteni gyk-s fiú lehet, aki így védi a kis egóját, és elhiteti magával ha szex, ami neki nem jár, az rossz amúgy, és hogy saját döntéséből nem dug,

2017. szept. 27. 12:44
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Az oka a sok rossz tapasztalat, szigorú vallásos nevelés, mentális betegség, vagy mindhárom egyszerre. Sajnálom őket.
2017. szept. 27. 12:45
 4/14 A kérdező kommentje:

Értem, de aki azt mondja, hogy nem ítéli el az antiszexuálisokat, akkor vajon akkor is így gondolkodnátok, hogyha szembejönne veletek az utcán, és undorral tekintene rátok?

Vagy ha ő lenne az eladó egy boltban és vásárolnátok valamit a boltban, és miután elhagynátok a boltot, őt a hányinger kerülgetné kis túlzással?

Nem esne ez nektek rosszul? Rendben, oké, utálja a szexet, tegye. De más emberekre miért tekint undorral, gyűlölettel? Nem tudom hová tenni. Ez olyan, mintha én például utálnám a jégkrémet, és akkor azt is utálnám aki jégkrémet eszik. Semmi értelme nincs az ilyennek, nem utálok senkit azért, mert más az ízlése, más ételeket szeret, más zenét szeret, más sorozatokat szeret.

2017. szept. 27. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

"szembejönne veletek az utcán, és undorral tekintene rátok? "

Más szegénységi bizonyítványa nem az én keresztem. Nem éreznék felé utálatot, haragot, vagy bármi olyat, amire most te szerintem gondolsz.

inkább sajnálom, mert neki 1000x nehezebb az élete párkeresési szempontból.

Én a magam helyzetéből adódóan, nem igazán utálok embereket a maguk kis világával, inkább sajnálom. mert tudom hol tartok, tudom mim van, értékileg, és anyagilag, milyen az életem, és tudom hogy 100 emberből 99 irigy lenne rám. Egoista szöveg, de ...na :D

2017. szept. 27. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem zavar ha undorral tekint rám, csak mert szexuális életet élek. Egyébként ha egy ilyen az eladó egy boltban stb, akkor ránézésre honnan tudná megállapítani egy emberről hogy van-e szexuális élete? És mindenkinek a maga dolga hogy mit gondol/érez. Engem az ilyen ember hidegen hagy
2017. szept. 27. 13:02
 7/14 A kérdező kommentje:
De gondolom ilyen emberrel nem haverkodnátok ti sem.
2017. szept. 27. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Csak azért nem, mert ha nincs olyan érett agyilag, hogy a saját undorát, gyűlöletét, fóbiáját nem tudja magába elrendezni, és csak mert nekem egészséges nemi életem van, undorral néz rám E téren, és ezzel jönne elő, akkor nem nekem való társaság :D
2017. szept. 27. 13:06
 9/14 A kérdező kommentje:

Pontosan erről van szó, én is ezért szakítottam meg a kapcsolatot az illetővel. Azt állította, hogy felém nem érez undort. de attól függetlenül az emberiség felé érzi, azt mondta hogy ez egy közös jellemzője az antiszexuális embereknek.

Hát ezért, inkább menekülőre fogtam. Undorító viselkedés ez az egész.

2017. szept. 27. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Biztos van valami a múltjában, és talál olyan embert, aki ezen változtat és szabad lehet.
2017. szept. 27. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!