Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg egyszerre undorodnak és izgulnak be a nőfaló machóktól?
a közvélemény elött undorodnak tőlük mert ezt várják el tőlük...
de a szivük mélyén simán megfekszenek az ilyen pasiknak
Az a baj, hogy a sok filmeken felnőtt, valóságot nem sokat megélt ember fejében a nőfaló macsó az csakis kopasz/rövid hajú, kigyúrt, alacsony műveltségi szintű ember lehet, aki egyből és közvetlenül rátér a szex témájára.
Én nőfaló macsó vagyok azzal, hogy vékony alkatom van (bár magas vagyok és jóképű), felsőoktatásban tanulok, általában 3-6 randi után szexelek, viszonylag intelligensnek, kultúráltnak tartom magam (és a nők is ilyennek látnak), bulizni nem járok, viszont csak idén eddig 11 nővel szexeltem?
24/F
Macsó és macsó között is óriási különbségek vannak azért. :D
Van az a fajta, akivel akkor se, ha az utolsó pasi lenne a Földön (ők azok, akik a férfiasságukat igyekeznek túlhangsúlyozni minden lehetséges módon, külsőben és viselkedésben egyaránt), meg van olyan is, akivel akkor is, ha minden más ellene szól (ők a spontán pasik, akik anélkül is sikeresek, hogy ezért erőlködniük kéne, és ezzel tisztában is vannak, és erkölcsi dilemmák nélkül élnek a felkínálkozó lehetőségekkel).
Viszont nőfaló pasikkal komoly kapcsolatba kezdeni... na, az egy merész és többségében kudarcra ítélt vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!