Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés elsősorban a homoszexuális emberektől hogy ti ezt hogy fedeztétek fel?
Az a nagy problémám hogy van egy srác nagyon bejön már randiztunk 2szer érzek testi vonzamat meg mindentDe ettől nagyon félek hogy mi van ha leszbikus vagyok Akkor nem lehetünk együtt. Napok óta nem tudok emiatt aludni Nektek miben nyilvánult meg azh a sajat nemetekhez vonzodtok?
Srac 19
En 18
Én meleg fiú vagyok és úgy fedeztem fel, amikor pl. a haverokkal nézegettük a csajokat, mind elmondta hogy ennek de formás a melle, annak jó a feneke és ez izgatja is. Láttam is pár haveromnál ahogy a sliccét figyeltem hogy erekciója is lesz és ágaskodni akar a farka, de nekem egyszerűen egy lány látványa se okozott szexuális izgalmat. Később lett barátnőm, beszélgettünk, randiztunk, átjártunj egymáshoz, aztán egyszer amikor nálam volt, akkor szexelni szerettünk volna, de akkor se állt a farkam rendesen. A látványa se okozott erekciót egyszer se, a vele való csókolózás se nagyon indított be, még amikor a farkam simizte akkor se volt az erekcióm teljes, amikor kellett volna, nem tudtam rendesen behatolni sem. Fél év múlva egy másik lánnyal is amikor szexre került sor, akkor is pont ugyanez volt. És akárhogy akartam később is, lány nálam nem okozott semmilyen szexuális izgalmat, se a látványa, se ha simogatom, se ha megfogom a mellét, nem indítanak be a lányok semmilyen formában. Később egy melegrandi oldalon találtam egy fiút, és lényegileg csak kíváncsiságból, összejöttem vele. Amikor megcsókoltam, rendesen a fejem, az érzékeim, mindenem szinte a mennyekben voltak. És úgy állt a farkam mint még azelőtt soha. Ekkor állt össze, hogy ezek szerint engem a fiúk izgatnak. Azóta több fiúval volt kalandom, és fiúval tudok ezek után csak párkapcsolatot vagy bármit is elképzelni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!