Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban biológiai magyarázata van annak, hogy nincsenek perverz lányok?
Attól függ, neked mi számít perverznek. Annak, hogy a legtöbb nőnek nem az a fontos, hogy minél több partnere legyen, evolúciós oka van. A nőknek és nőstény állatoknak korábban az volt az érdeke, hogy megbízható és erős partnert válasszanak, aki könnyebbé teszi az utódok felnevelését. Ma már a kultúrával együtt a szexuális szokások is változnak, de sok nőnél ez még mindig megfigyelhető.
Sok fétis alapja egy korábbi meghatározó élmény, nem a biológia. A szexuális viselkedést a társadalom is befolyásolja, tehát azért nem látsz az utcán meztelenül táncoló perverz lányokat, mert nem ez a társadalmilag elfogadott. Egyébként rengeteg olyan lány van, aki vágyik a kevésbé megszokott szexuális élményekre, csak nyilván nem írják a homlokukra. Szerintem nagyon kevés tapasztalat alapján próbáltál bölcs következtetést levonni, csak rosszul sikerült.
Nem
Én is perverz vagyok
De nem úgy mint a férfiak
Nők és a férfiak egyaránt lehetnek perverzek. Sok féle perverzió létezik.
De vannak olyanok, ami a nőkre jellemző és vannak amik a férfiakra.
A nők leginkább valaminek a hatására (pl.: lelki trauma, erőszak átéllése, ezáltal bosszú) válnak perverzzé.
A hapsiknál az alapagresszió megvan hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!