Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek nehézséget okoz egy péniszt a punciba befogadni? Nem elsősorban szüzekre gondolok, mindenféle tapasztalat érdekelne ezzel kapcsolatban.
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 18:01
1/9 anonim válasza:
attól függ,mekkora az a pénisz. ha ilyen 5-6cm vastagságra, azt nekem már nehézkes (nem a nedvesség miatt, kell idő míg ennyire kitágulok). de megoldható :D sok előjáték,ujjazás és akkor megy
2/9 A kérdező kommentje:
Az 5-6 már nagyon durva... ilyenekből tényleg sok van? Hány éves vagy 1es?
2018. júl. 22. 18:09
3/9 anonim válasza:
22 vagyok (1es). biztos nem ez a legjellemzőbb vastagság, eddig egyszer találkoztam ilyennel
4/9 anonim válasza:
Kérdező, te is ilyen helyzetben vagy?
5/9 anonim válasza:
Az is nehézségnek számít, hogy hosszú ideje nem találok olyan pasit akivel lefeküdnék? :D
6/9 anonim válasza:
Hát kedves 5ös válaszoló. Keress egyet :D
7/9 anonim válasza:
5#
Itt a gyakon se? Egy szimpatikus srác sincs a privát írók közt? 😀
8/9 anonim válasza:
Nyílván attól függ mekkora az a pénisz. A nagy és vastag nálam is problémát jelent. Ha vastag akkor sok előjátékkal befogadhatóvá tudjuk tenni.
9/9 anonim válasza:
Az enyém elég rugalmas. Ha nincs használatban össze szűkül, de ha sikerül berakni akkor nincs probléma. :DD csak azért meg kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!