Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Falusiak, Ismertek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falusiak, Ismertek olyan srácot akit a faluban csak úgy emlegetnek, hogy a "falu b**zija" , és Mi alapján lesz valaki a falu melegje és mik a fő jellemvonásai?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 16:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer mikor egy közösségszervezésre épülő csoporttal voltunk stratégiai tervezés címén elvonuláson akkor találkoztunk Szegin egy falu melegével, azt mondták, hogy veszélyes, de érdekes életútja volt, örökbefogadott, értelmes, papnak készült, aztán melegségére ébredt, most a helyi művelődési házat is irányítja... pedig nincs végzettsége...
2021. júl. 10. 16:44
 2/15 A kérdező kommentje:
érdekes sztori, kulsore, viselkedesre illett ra a cím?
2021. júl. 10. 16:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd lehet, hogy volt valami oka annak, hogy veszélyesnek tartotta őt a panzió tulajdonos, hogy megkért minket ott lévő melegeket, hogy ne inzultáljuk... amúgy akkor éppen párja volt... de 1 hétvégi találkozás után nem állítok fel diagnózist pláne nem laikusként...
2021. júl. 10. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Falusi vagyok

Itt két srác van akiről lehet tudni hogy meleg

Meg vannak akik, "házasok"

Mindenki köztiszteletnek örvend.

2021. júl. 10. 17:56
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Fordult a kocka aki eddig polgári körös Fideszes volt azok lettek a falu buz*ja.

És rasszistája.

2500fős falu

2021. júl. 10. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

4-eske, Mindenki köztiszteletnek örvend.

H E L Y E S ! ! ! !

2021. júl. 10. 18:34
 7/15 A kérdező kommentje:
én úgy képzelem el a falu bu*iját, hogy ilyen kamu guccis cuccokban jár és van a falu libája, akivel közösen megcsinálják a körmüket , ilyen festésekkel és idétlen tik tok videókat csinálnak ,és titokban arról ábrándoznak, hogy egy szép napon a sok mucsait otthagyhatják maguk mögött és felköltözhetnek a FŐVÁROSBA , mert ők különbek a sok elmaradottnál és majd fodrászként eltud helyezkedni minden suli nélkül mer' ő már 1000 jutub videóban látott vágást, de kezdetnek árufeltöltés is elég lesz.
2021. júl. 10. 20:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira sztereotípikus, hogy már nevetséges. :D

Nyilván mi, melegek nem vagyunk ilyenek. Falun élek, ha számít. Teljesen átlagos vagyok, nem vagyok lányos, nem érdekel a fodrászat (még a saját hajam sem igazán :D), sem a körmök. A fővárosba vágyom, bár lehet, hogy nem a magyarba, még nem tudom. Nem nézek fodrászos YouTube videókat (mondjuk fix 10 perce láttam egyet, de amúgy nem szokásom :D). Nem tartom magam különbnek a többi embernél. Persze van az a szint, hogy ..., de őket sem nézem le, inkább sajnálom. Rühelem a TikTok-ot, nem regisztráltam, nem is fogok. Az az internet pöcegödre. Nincs olyan lány barátom, akivel különösen jóba lennék, mondjuk fiú sem sok (elég félénk/szégyellős vagyok :/).

2021. júl. 10. 23:55
 9/15 A kérdező kommentje:

#8 :D oké, a leírásod alapján te pont kiesel a falu buz*ja kitétel alól,jól láthatóan, amihez szívből örülök ami szuper. De a falu bu*ija az pont azrért a falu buz*ja , mert nagyon sztereotíp minden amit csinál és nagyon kevés van belőle , mert különben a falu bu*ijai lenne a titulus :D

Szerintem a falu buz*ja olyan akiről mindenki tudja a "híréről" hogy kit mikor hol...a szánaboglya mögött , meg illegeti magát és szinezett arany gyűrűket és órákat hord , hogy mindenkinek az orra alá dörölhesse, hogy mások miylen maradiak , ő meg a haladást képviseli a kamu gucci pólóban, műkörömmel és mindenkit megvet stb. (kinézetre whisperton jut eszembe) Tehát az egész élete egy tragikus hőséhez hasonló.

A falu buz*ja nem jár falunapra, meg nem ül be a kis kocsmába, egyrészt haverjai sincsenek , meg ah be is ülne enm szereti a sört se a rövidet, mert cidert meg nem kapni, vagy blody maryt... A falu bu*ija állandóan a social médián lóg, de mindig csak a nyilvános wifire tud csatlakozni, mert az adatkerete hamar lejár és amúgy se fizette ki a 8 évvel ezelőtti apple-jét, mert hát nyilván appleje van ...

2021. júl. 11. 01:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyennek képzeled. Ki kell ábrándítsalak. Lehet, hogy van valahol egy ilyen "falu bu*ija", de hidd el, hogy nehezen találnál egyet is.
2021. júl. 11. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!