Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falusiak, Ismertek olyan srácot akit a faluban csak úgy emlegetnek, hogy a "falu b**zija" , és Mi alapján lesz valaki a falu melegje és mik a fő jellemvonásai?
Falusi vagyok
Itt két srác van akiről lehet tudni hogy meleg
Meg vannak akik, "házasok"
Mindenki köztiszteletnek örvend.
Fordult a kocka aki eddig polgári körös Fideszes volt azok lettek a falu buz*ja.
És rasszistája.
2500fős falu
4-eske, Mindenki köztiszteletnek örvend.
H E L Y E S ! ! ! !
Ez annyira sztereotípikus, hogy már nevetséges. :D
Nyilván mi, melegek nem vagyunk ilyenek. Falun élek, ha számít. Teljesen átlagos vagyok, nem vagyok lányos, nem érdekel a fodrászat (még a saját hajam sem igazán :D), sem a körmök. A fővárosba vágyom, bár lehet, hogy nem a magyarba, még nem tudom. Nem nézek fodrászos YouTube videókat (mondjuk fix 10 perce láttam egyet, de amúgy nem szokásom :D). Nem tartom magam különbnek a többi embernél. Persze van az a szint, hogy ..., de őket sem nézem le, inkább sajnálom. Rühelem a TikTok-ot, nem regisztráltam, nem is fogok. Az az internet pöcegödre. Nincs olyan lány barátom, akivel különösen jóba lennék, mondjuk fiú sem sok (elég félénk/szégyellős vagyok :/).
#8 :D oké, a leírásod alapján te pont kiesel a falu buz*ja kitétel alól,jól láthatóan, amihez szívből örülök ami szuper. De a falu bu*ija az pont azrért a falu buz*ja , mert nagyon sztereotíp minden amit csinál és nagyon kevés van belőle , mert különben a falu bu*ijai lenne a titulus :D
Szerintem a falu buz*ja olyan akiről mindenki tudja a "híréről" hogy kit mikor hol...a szánaboglya mögött , meg illegeti magát és szinezett arany gyűrűket és órákat hord , hogy mindenkinek az orra alá dörölhesse, hogy mások miylen maradiak , ő meg a haladást képviseli a kamu gucci pólóban, műkörömmel és mindenkit megvet stb. (kinézetre whisperton jut eszembe) Tehát az egész élete egy tragikus hőséhez hasonló.
A falu buz*ja nem jár falunapra, meg nem ül be a kis kocsmába, egyrészt haverjai sincsenek , meg ah be is ülne enm szereti a sört se a rövidet, mert cidert meg nem kapni, vagy blody maryt... A falu bu*ija állandóan a social médián lóg, de mindig csak a nyilvános wifire tud csatlakozni, mert az adatkerete hamar lejár és amúgy se fizette ki a 8 évvel ezelőtti apple-jét, mert hát nyilván appleje van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!