Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el magyarázza, pontosan mi ez az új pedofiltörvény? Mert napok óta ezt hallani, de mi a lényege ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 16:53
31/51 anonim válasza:
Továbbra sincs hír arról, hogy a Fudan biztosítana majd állami férőhelyet. Ennek következtében a Fudan egyetem nem segíti elő a magyar diákok többségének továbbtanulását.
32/51 anonim válasza:
Ahogy arról sincs hír hogy csak fizetős lesz..Miért szerinted az orvosi fizetős szakot nem magyar diák fizeti??
33/51 anonim válasza:
7-es: Valami teljes tévúton vagy a tegnapi tüntetéssel kapcsolatban, szerintem olvas utána ki és miért tüntetett ott, met valami nagyon nem értesz.
34/51 anonim válasza:
Az államilag támogatottat nem, azt az állam finanszírozza.
35/51 anonim válasza:
Azt nem de eddig senki nem tagadta hogy a Fundan csak fizetős lesz..
36/51 anonim válasza:
Épp arról volt szó fentebb, hogy az orvosira is 2 millió/év a tandíj (ami még mindig jóval kevesebb mint a 3,7 millió, de ezt most hagyjuk), vagyis a kommentelő úgy tett, mintha az orvosin csak fizetős férőhelyek lennének. Amennyibe viszont abból indulunk ki, hogy a Fudanon nem lesz államilag finanszírozott férőhely, úgy miben segíti ez elő a magyar diákokat, akik továbbtanulni kívánnak, de nem engedhetik meg maguknak a milliós tételeket?
37/51 anonim válasza:
De miért indulsz ki abból ami nem tény..Ha a magyaroknak lenne saját atomja akkor atomhatalom lennénk..Egyelőre az hogy nem lesz állami képzés csak parasztvakítás,baloldali propaganda szöveg..Többször is elmondtak hogy lesz állami hely.
38/51 anonim válasza:
Hol mondták el? Én ilyet sehol sem olvastam. Én úgy tudom, semmilyen dokumentum nem tartalmaz erre vonatkozó információt, holott már tudjuk hány férőhely lesz, mekkora tandíjjal stb.
39/51 anonim válasza:
Tudjuk?Linkelnel nekem egy hiteles dokumentumot?Mert egyelőre a költség is csak vmi."szivárogtatás"....
40/51 anonim válasza:
Kérdés, amennyiben terveznek állami férőhelyet biztosítani, annyiban miért nem jelentették ezt még be? Mi káruk származna belőle? Amennyiben a kiszivárogtatott információkat igazolnak abból származna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!