Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaki el magyarázza, pontosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el magyarázza, pontosan mi ez az új pedofiltörvény? Mert napok óta ezt hallani, de mi a lényege ?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 16:53
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
19%
10 nálam is ugyanez a szitu. Vannak nagyobb gondok is ennél. Nem akarom hogy 20 év múlva a fehérek kissebségiek legyenek magyarországon mint usában.
2021. jún. 15. 17:15
 12/51 anonim ***** válasza:
0%
*kisebbségiek
 13/51 anonim ***** válasza:
92%
Hanem mert "Mér' a gyúcsány jobb vót?!"
 14/51 anonim ***** válasza:
14%
Gratula..Pontozzátok csak le a jobboldali meleget..Ez az igazi liberális tolerancia...
2021. jún. 15. 17:17
 15/51 anonim ***** válasza:
93%
Én megértem azt, ha valaki jobboldali melegként, de a Fidesz az mitől egy szimpatikus jobboldali párt?
2021. jún. 15. 17:19
 16/51 anonim ***** válasza:
0%
#14 Jó, hogy csak lepontozni tudnak. Ha rajtuk múlna, ki is végeztetnék azt, aki nem ért egyet velük.
2021. jún. 15. 17:19
 17/51 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 15-ös..7 év alatt 3x emelkedett a fizetésem...Persze tanultam is mellette..Nyilván a családi dolgokat nem tudom kihasználni..De nem is basztatják a melegeket..szted egy Jobbik-DK kormány alatt mi lenne..40% adó meg kirakatba lennénk rakva...Hetente egy Jobbikos megverne egy meleget..Kösz de nem..
2021. jún. 15. 17:20
 18/51 anonim ***** válasza:
10%
16-os..Teljesen igazad van..Ha egy baloldali ismerősöm meghalja hogy meleg vagyok de Fidesz szimpatizáns akkor a szemével ölne meg..S jön a litánia..De amikor megkérdem miért fogtak össze a Jobbikkal akkor elkezd b..zizni...Ez a baloldali tolerancia..Szavakba vannak a melegek mellett..max..
2021. jún. 15. 17:22
 19/51 manly ***** válasza:
13%
Szigorúbban büntetik .
2021. jún. 15. 17:34
 20/51 anonim ***** válasza:
96%
15-ös, az jó ha neked emelkedett a fizetésed mert tanultál mellette, de az orvosok és a tanárok szintén tanultak mégse keresnek semmit. Nem aggaszt az, hogy pár év múlva nem lesz egy értékelhető tanári kar az országban? Nem zavar, hogy épp most telepítünk be a saját adónkból hitelezett kínai egyetemet, amely a többszörösen magas fizetésekkel el fogja vonni a jó egyetemi oktatókat az államilag finanszírozott helyekkel rendelkező intézményektől, ergó a tanulás és a kitörés lehetősége jelentősen meg fog csappani az elkövetkező generációk számára? Plusz a fizetésemelés tudtommal nem jobb- vagy baloldal kérdése. Ha a DK alatt nőne a fizetésed hétszeresére akkor rájuk szavaznál?
2021. jún. 15. 17:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!