Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként hogyan tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként hogyan tudnék ismerkedni és hol, miből látom a jeleket?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, teljesen fiús és ismerkedni szeretnék, de nem tudom hogyan lehetne, hol lehetne, esetleg milyen jelekre figyeljek oda egy másik sráctól? A grindr és minden más platform kizárva, sőt, aki ott keres még az is, mert ami ott folyik az számomra nem normális dolog. Bulizni nem igazán járok, csak edzőterembe, de azt elég komolyan tolom, eddig kapcsolatom nem volt, idejét érzem, de nem tudom, hogy merre induljak, hogy tudjak ismerkedni. Ha tudnátok segíteni illetve tanácsokat adni azt nagyon megköszönném.

ma 16:46
 1/4 Jani Belucci ***** válasza:
100%

Hát nem könnyíted meg a dolgodat, ha meleg szórakozóhelyek, randi appok kilőve. Konditeremben még esetleg, sok meleg jár edzeni.

Ha a Grindr, Romeo és társai túlságosan húspiac, akkor megpróbálhatod online egyéb közösségi média platformokon, tematikus csoportokban (akár itt is). Instagramot is lehet így használni. Ha ismersz pár meleg srácot, akkor megnézed kik követik, kiket követnek, és beköveted aki szimpi. Előbb utóbb ráérzel, hogy ki meleg és ki nem, pusztán az alapján, hogy kik a közös követők.

Ha Budapesti vagy, akkor talán érdemes lehet ellátogatnod a WhyNot-ba. Ez nem egy bulhely, hanem egy hangulatos kis kávézó/bár a Dunaparton. Könnyű ott ismerkedni az esti, koraesti órákban. Napközben inkább turisták vannak ott.

Ahhoz viszont nem tudok tanácsot adni, hogy random helyen hogyan lehet vagy érdemes ismerkedni élőben. Sosem csináltam, mert minden más opció sokkal egyszerűbb és sikeresebb.

ma 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat joforman sehol
ma 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobb ha tudod hogy a kanok 99%-a csak szexet keres
ma 20:10
 4/4 Thranduil100 ***** válasza:
Ha az említettek mind kizárva, és azon túl amit Jani írt, vannak meleg közösségek (pl. GBME, Szimpozin, Atlasz), de ha nem budapesti vagy, akkor ezeket engedd el. Esetleg ismerős által is megismerhetsz más meleg srácot. Többen vannak, akik szintén komoly kapcsolatot keresnek (pl. Tinderen), miközben ők is fertőnek tartják a platformot. Ha ezt tudatosítod, hátha nem derogál annyira, hogy használj valamilyen appot. Hajrá! 🤗
ma 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!