Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben ennyire nehéz melegként ismerkedni?
22 éves nagydarab srác vagyok és annyira kihalt minden oldal, akik meg vannak, azoknak nem jövök be, ami még érthető is.
Máshol is ez a helyzet vagy Debrecen ennyire rossz?
Nagydarabként még jobban :(
Általában a melegek (főleg a fiatalok) a szálkást, vagy a nagyon vékonyat keresik (tapasztalat). Még az is ritka, hogy tartósat keresnek, és szerintem nem csak itt ilyen a helyzet, mindenhol. Még külföldön is, ezt elég közeli baráttól tudom.
Na igen, az sem segít sajnos, hogy nem vagyok nagydarab.
De szomorú, hogy máshol is így van.
Én nem vagyok környékbeli, csak annyit veszek alapul: hogy Magyarország második legnagyobb városa, és ennyire keservesen lehet ott is ismerkedni?! :'(
Hát ha ott nem megy, akkor kisebb megye városokban akkor még offosabb... Tiszta gáz, meg komoly kapcsolatot kereső melegnek lenni is..
#5-ös
Én is debreceni vagyok, meleg. Magamról tudok írni, én azért nem szeretnék még ismerkedni, mert "kiszolgáltatott" helyzetben vagyok. Én még nem merem felvállalni sajnos, és még a szüleimmel élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!