Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Debrecenben ennyire nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben ennyire nehéz melegként ismerkedni?

Figyelt kérdés

22 éves nagydarab srác vagyok és annyira kihalt minden oldal, akik meg vannak, azoknak nem jövök be, ami még érthető is.

Máshol is ez a helyzet vagy Debrecen ennyire rossz?

#meleg #Debrecen #Ismerkedés nehézség
szept. 6. 20:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
A genetika az emberi lét 5!!%-át befolyásolja. Minden más megoldható életmódváltással. Egészségesen érkezel,mozogsz, odafigyelsz stb.
tegnap 12:18
 22/27 A kérdező kommentje:

Az, hogy miért vagyok "dagadt" az egyrészt nem a te dolgod, pláne hogy nem látod hogy mennyit teszek ellene.

Nem értem miért kell úgy csinálni, mintha nem azzal kezdtem volna a kérdést, hogy nagydarab vagyok ezért pontosan megértem, hogy nem én vagyok sok ember ideálja testalkatilag.

tegnap 14:44
 23/27 A kérdező kommentje:
21, ezt az 5%-ot honnan vetted? Nem kételkedek benne, szimplán tudományos érdeklődésből szeretnék látni egy forrást ehhez
tegnap 14:45
 24/27 anonim ***** válasza:

Mikrobiológiával és genetikával foglalkoztam az egyetemen, ez volt a kutatási területem.

Vannak olyan betegség, amiben gyakorlatilag 0% az öröklés esélye, van ahol 20-30%.

Az elhízás alapja örökölhető, de maga az elhízás nem. Akik hízásra hajlamosak genetikailag, nekik jobban odakell figyelni az étkezésre, mozgásra.

Akinek pl a családjában sok a vastagbélrákos, ott gyakrabban kell jarni ellenőrzésre, de nem lesz esélyesebb a rákkal történő halálra.

tegnap 17:13
 25/27 A kérdező kommentje:

Én ezt értem és gratulálok a tudományterületedhez. Én viszont publikációt kértem arról, ahol ez így le van írva, hogy a genetika mindösszesen 5%-át befolyásolja az emberi létnek, szimplán azért mert még nem hallottam ezt és érdekel. Nem lehet nehéz ilyet találni, ha ez a szakmád.

És mégegyszer mondom, nem tagadom, hogy igazad van ebben, de igazából nem is értem, hogy miért erről van szó, nem az a lényeg, hogy genetika, nevelés vagy önmaga miatt lett elhízott, hanem hogy tegyen ellene és éljen egészségesen.

tegnap 21:09
 26/27 anonim ***** válasza:

#18 Utolsó mondatodra reagálva, igen, van olyan is, aki nem tudja eldönteni, hogy melyik nemet válassza és egyszerre mindkettőt átéli.

Nem egy olyan sráccal beszélgettem és találkoztam már társkeresőről, akiknek feleségük, gyerekük volt.

Sokan próbálják elnyomni az érdeklődést, de idővel rájönnek, hogy ez nem olyan, amit csak úgy elnyom egy srác...:D

tegnap 23:02
 27/27 anonim ***** válasza:
26%
Meg kell vilagosodni, tul lepni az emberi elmén és akkor megszabadulsz a kinzo vágyaktól
ma 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!