Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Debrecenben ennyire nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben ennyire nehéz melegként ismerkedni?

Figyelt kérdés

22 éves nagydarab srác vagyok és annyira kihalt minden oldal, akik meg vannak, azoknak nem jövök be, ami még érthető is.

Máshol is ez a helyzet vagy Debrecen ennyire rossz?

#meleg #Debrecen #Ismerkedés nehézség
szept. 6. 20:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

#10 alapvetően nem lefogyni kell, hanem jó formában lenni. :)

Nem minden macis alkat túlsúlyos, vannak azok akik macisak ugyan, de erősek, ergó több az izmuk de mivel alacsonyabbak az izomtömegükhöz képest vaskosabbak

szept. 17. 12:20
 12/28 anonim ***** válasza:
88%

Igen mint ahogy Győr vagy Veszprém megyében is sok a meleg, biszex hirdető. Itt a probléma azzal van hogy a legtöbben nem is akarnak ismerkedni. Tali autóban elő veszi aztán orálozz neki. Egyre inkább ez az igényszint ahogy észre veszem. Én már nem is keresek biszex partnert. Ahol lehetett töröltem magam, feladtam.

szept. 22. 08:24
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem feladás csak belefáradás hogy mindig ugyanaz a szar ismetlodik és az ember már megunja

Már ra se írok senkite mert ugyse ir vissza meg még 1000 indok hogy nem

nov. 16. 19:37
 14/28 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem tudom, en biszex vagyok, Debrecenben élek.

Nekem sosem jelentett gondot egyik oldalról sem hogy partnert találjak. Igaz, en sportos, izmos, magas vagyok.

Vannak a varosban melegek boven :D

dec. 22. 12:10
 15/28 anonim ***** válasza:
57%
Én 44 éves debreceni vagyok, szeretnék társat találni.
dec. 22. 12:58
 16/28 A kérdező kommentje:

Nyílván, ha valaki izmos úgy könnyű ismerkedni. Én nem is hajtok olyanokra, akiknek nem jövök be, de ezek után nem marad senki sem, ami azért szomorú.

Természetesen megy a fogyás, de ez nem megy könnyen és addig meg elég elkeserítő, hogy semmi esélyed senkinél. Meg meg is kérdőjelezi az ember, hogy akkor magam miatt kellenék a másiknak vagy mert van izmom.

dec. 22. 23:55
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj nekem atlagos testalkatukent 185 70 se volt sok eselyem mert sose tetszettem annak aki nekem
dec. 23. 05:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Debrecenben elég nehéz. Látom, hogy negyedannyi ember használja a romeot, mint tíz éve, és harmadannyi a grindr-t.

Nem tudom átszoktak-e más appokra, de nagyon kicsi a láthatóság, és a fiatalok többnyire elpályáznak a városból, a fiatal melegek meg szinte 90%, hogy igen. Gondolom ezért csökkenhetett a számuk.

De ismerek olyan debrecenit is, aki közben csajt tart, és hazudozik mindkét félnek.

dec. 23. 10:12
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Miért vagytok dagadtak? Mert gyengék vagytok, nem tudtok lefogyni, nincs akaraterőtök.

Nekem se kéne ilyen pasi...

dec. 23. 12:15
 20/28 anonim ***** válasza:
57%
Genetika miatt is lehet kover, hiaba akar lefogyni ha nem tud
dec. 23. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!