Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el magyarázza, pontosan mi ez az új pedofiltörvény? Mert napok óta ezt hallani, de mi a lényege ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 16:53
1/51 anonim válasza:
Indexen érthetően össze van szedve.
2/51 A kérdező kommentje:
Nem találtam róla semmit, be linkelnéd ?
2021. jún. 15. 16:56
3/51 anonim válasza:
Listázni akarják a pedofilokat, emellett tiltanák a gyerekeket célzó LMBTQP-propagandát. A libbantak mind a pedofilokkal, mind az LMBTQP-propagandával szimpatizálnak, ezért ellenzik.
4/51 anonim válasza:
#Sötét vagy és műveletlen. Remélem meleg lesz a gyereked, hogy utána tudjad ezt értelmezni.
5/51 anonim válasza:
Értelemszerűen a 3-asnak írtam.
6/51 anonim válasza:
#4 Nem lesz b_zi a gyerekem, mert normálisan fogom nevelni.
7/51 anonim válasza:
Meleg vagyok..Semmi bajom a törvénnyel..De az hogy tegnap a pedofilokkal együtt tüntetett az ellenzék nálam kiverte a biztosítékot..+1 szavazat a Fideszre..
8/51 anonim válasza:
Utolsónak van igaza..Amúgy én azóta döntöttem el leszbiként hogy a Fideszre szavazok mióta a Jobbikot bevette az ellenzék..Na ők egy mocskos náci homofób banda..A Fideszbe is vannak melegek..S képzeljétek még református is vagyok leszbikuskent..Nem minden leszbikus feminista..
9/51 anonim válasza:
6 Orbán fia is meleg, nem tudtad? Te biztos jobban értesz a gyerekneveléshez mint Orbán.
10/51 anonim válasza:
Gyerekek ne essetek mar egymásnak..A szüleim jobboldali konzervativok,mégis elfogadták hogy meleg vagyok..Jah és igen én is Fidesz szavazó vagyok..Nem a nemi identitás miatt szavazok egy pártra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!