Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaki el magyarázza, pontosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el magyarázza, pontosan mi ez az új pedofiltörvény? Mert napok óta ezt hallani, de mi a lényege ?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 16:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
80%
Bocsánat, 17-es.
2021. jún. 15. 17:42
 22/51 anonim ***** válasza:
95%
Még szintén a 17-esnek. Szerinted, amikor az LMBTQ+ tagjait (vagyis téged is) összemosnak a pedofilokkal az nem csesztetés? Vagy, amikor Kövér László úgy nyilatkozik, hogy idézem: "Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak." Tekintve, hogy nem akar gyereket örökbefogadni, hiszen azt pont ugyanolyan indítékból tenné, mint egy pedofil: "Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni." Téged ezek egyáltalán nem zavarnak? De most őszintén.
2021. jún. 15. 17:45
 23/51 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy a házasság és a családalapítás kifejezetten a konzervatív értékrendhez tartozik (legalábbis a jobboldal szerint), akkor ők miért épp abban akadályozzák a homoszexuálisokat, hogy eszerint az értékrend szerint éljenek?
2021. jún. 15. 17:48
 24/51 anonim ***** válasza:
3%
Miért szerinted az természetes hogy a baloldal szavakban van csak a melegek mellett..Közben az első adandó alkalommal összefognak a nácikkal..Lehet te boldog lennél egy Jakab Belügyminiszter alatt..Én félnék..Amúgy meg a béremelés egy jó gazdaságpolitika következménye..A minimálbér is 8 év alatt megduplazodott..A nagy szociális baloldal alatt emelkedett 50%-ot...A párom kémia tanár,suli után azonnal kapott állast..Nagy a hiány az tény de ez is túl van Hypeolva.A kinai egyetemen meg ha lesz pénzügyi MSC én is szívesen tanulnek..Szóval amit írtál inkább populista szöveg..Szted miben jobb egy már leszerepelt baloldalra szavazni akik 10 év alatt meg sem újultak..S most már nácik seggét nyalják..Amúgy a fiúm tanári fizetése is szépen emelkedett az elmúlt pár évben..Az orvosokét most emelték..
2021. jún. 15. 18:02
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

22, Nem kell mindent elhinni, amit az interneten írnak. Nagyobb esélyt adok hogy egy fidesz troll, aki beírta hogy meleg hogy ezzel krediteket szerezzen a vitában. :D

De ha ne adj isten mégis meleg lenne és közben képes a fidesszel egyetérteni meleg kérdésben, akkor elsősorban hülye és nem meleg.

11, "10 nálam is ugyanez a szitu. Vannak nagyobb gondok is ennél. Nem akarom hogy 20 év múlva a fehérek kissebségiek legyenek magyarországon mint usában."

Megnyugtatlak, hogy így lesz csak nem bevándorlók, hanem a cigányok lesznek ennél sokkal többen és ők fognak magukhoz integrálni immár minket, ahogy ez a keleti országrészben már elkezdődött.

Az ellenzékről meg a balibről annyit, hogy nagyjából semmiről semmit nem tudnak elmondani. Semmilyen álláspontot nem képviselnek. Nem tudják hány %-os és milyen adó renszer legyen, nincs koncepciójuk a világon semmiről.

Egy dolgot tudnak, de azt biztosan: O1G!!!!!

Rosszabbnál rosszabbak. Én nem tudom lenyelni se a fost, se a szart, de nektek jó étvágyat kívánok hozzá.

2021. jún. 15. 18:06
 26/51 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó képzeld Fideszes vagyok és meleg..S pont a hozzad hasonló arrogans leereszkedő baloldaliakról beszéltem az előzményekben..Nálatok megvan írva hogy aki meleg az csak ateista baloldali lehet..Na képzeld nem..s hivő is vagyok..Miért zárná ki egymast a kettő. DE TE MÁRIS LEHÜLYÉZEL..na ezért vagytok ti baloldaliak csak szavakban a melegek mellett..
2021. jún. 15. 18:12
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Én is tanár leszek, úgyhogy pontosan tudom mennyi lesz a fizetésem. Annyi, amennyiből nem lesz könnyű megélni egyedül (gondolom a pároddal közös háztartást vezettek). Pláne úgy nem, hogy lakást sem öröklök, a szüleim sem tudnak támogatni, szóval muszáj lesz albérletet választani. Szerinted a neten megtalálható bértábla alapján ez egy olyan hivatás, amire lehet egy önálló életet építeni?

Arról, hogy a tanárhiány mennyire van túlhypeolva itt egy cikk:

[link]

Nem tudom hány diáknak lesz elérhető, a 3,7 millió/éves mesterszak a Fudanon, ahogyan azt sem tudom, hogy oda milyen ösztöndíjakkal lehet majd esetleg bekerülni, de kétlem, hogy olyan magasak lennének, amivel nagyon le lehetne verni a tandíj árát. Attól, hogy te tanulnál ott nem tudom miért populista az, amit írtam, a kettő között nincs összefüggés. De pontosan miért is jó nekünk, hogy ideépül a Fudan egyetem?

Jakab Péter, pedig ugyanúgy, módosítások nélkül megszavazta ezt a törvényjavaslatot, szóval úgy tűnik a Fidesz és közte nincs nagy különbség ebben a kategóriában.

2021. jún. 15. 18:18
 28/51 anonim ***** válasza:
93%
27-es, te miben állsz a melegek mellett? A Fidesz miben áll a melegek mellett? Az egyház miben és hogyan támogatja a magyarországi melegeket?
2021. jún. 15. 18:19
 29/51 anonim ***** válasza:
91%

A következő a lényeg.

Volt néhány pedofil ügy mostanában. A Mi Hazánk elkezdte verni az asztalt, hogy legyen keményebb büntetés, akár kasztrálás meg ilyesmi.

Végül a Fidesz belátta, hogy ez egy jó ötlet, mert a gyerekek védelme az olyan mint a szex meg a kiskutya, mindent el lehet adni vele.

Úgyhogy benyújtottak egy törvényt, ami eredetileg arról szólt, hogy például a pedofil bűnelkövetőkről listát kell vezetni, hasonlóan az amerikai rendszerhez. Már eleve ez a törvény is sokak szerint zűrös volt, mert pl az áldozatok utólagos támogatásáról egy szó sem volt benne, meg más kisebb problémák is voltak vele.

Menet közben azonban kitalálták, hogy rúgnak egyet a melegekbe is, úgyhogy beleírták, hogy nem szabad 18 év alatt a homoszexualitást „népszerűsíteni”, illetve pl nemváltásról beszélni. Nem tudom a pontos törvényszöveget, de elvileg ez azt is jelenti, hogy megjelenítei se szabad a homoszexualitást, tehát ha csak van egy meleg pár egy filmben (akik nem csókolóznak vagy ilyesmi), az automatikusan 18+.

A probléma az, hogy mivel igazából soha senki nem „népszerűsítette” a homoszexualitást, illetve a megjelenítés az még nem népszerűsítés. Az, hogy nem szabad róla beszélni mondjuk egy szexuális felvilágosító órán, az nagyon gáz. (Ugye az hogy beszélünk róla, még nem azt jelenti, hogy gyere Géza legyél meleg.)

Valójában a törvénnyel egy csomó porbléma van, az egyik az, hogy összemossa a pedofíliát a homoszexualitással. Tehát egy olyan képet közvetít az társadalom erre fogékony (elég nagy) része felé, hogy ezek a melegek, na ezek mind pedók, de most jól megfékeztük őket. És az ilyen agyi rokkantak miatt a melegeknek már így is elég rossz.

Minderre ugye ráhúztak egy ilyen „mi csak védjük a gyerekeket, hát mi ezzel a baj” mázat, holott gyerekekről, az ő védelmükről egy szó se esik a törvényben. Adott esetben meleg gyerekek védelméről, például, a kirekesztés és az ezzel járó depresszió miatt.

Az itteni agyhalott kommentelők is jól példázzák a helyzetet.

- "A libbantak a pedók pártján vannak." >> Hazugság, a pedofilokat minden ballib ember megveti, és a legnagyobb pedofil védő szervezet amúgy éppenséggel a katolikus egyház meg velük az egész neonáci csürhe.

- "Nem nevelem melegnek a gyerekem." >> A hülyéje azt hiszi, hogy a neveléstől melegedik be a gyerek. Az ilyen nevelés csak azt éri el, hogy ha véletlenül tényleg meleg lesz a gyerek, akkor rettegni fog hogy le ne bukjon a szülei előtt, depressziós lesz és legrosszabb esetben öngyilkos. Ezt nem kívánom senkinek, se a meleg gyereknek, se az agyhalott szüleinek.

2021. jún. 15. 18:20
 30/51 anonim ***** válasza:
0%
Az orvosi egyetem is 2 millió/év..Ott nem verik a hisztit..A Fundan meg 3.5millió/ev..Ja hogy a 34.legjobb egyetem s nem az 500...
2021. jún. 15. 18:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!