Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent számodra a csókolózás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent számodra a csókolózás?

Figyelt kérdés
Attól függetlenül, hogy a szerelmeddel csókolózol, vagy a férfiakkal általában.

2021. jún. 9. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én az egész intimitást szeretethez kötöm. Szóval nem tudnék csak úgy random lesmárolni másokat. Ahhoz nekem kell érzelem is. De nekem már egy ölelés is eufórikussá tesz, ha érzek a másik iránt.

26/F

2021. jún. 9. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Összeolvadás. Én majdnem annyira szeretem mint magát a szeretkezést. Megértem az előttem hozzá szóló véleményét is, tényleg más élmény, ha szeretsz valakit. Én viszont többször csináltam ilyet csupa vonzalomból, abban is megvan a szép. :)
2021. jún. 9. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

Számomra csók nélkul nincs kapcsolat, nincs szeretkezés, nincs szerelem.

Ölelés,csók, simogatás, összebújás ...hihetetlen energiát ad, boldogságot nyújt és ilyenkor érzem azt, hogy fontos nekem valaki és én is neki...

Ugyan három éve sajnos nem érezhetem, de bízom benne, hogy lesz még az életemben ...

2021. jún. 9. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Szerelmet. Alkalmiban nem csókolózom.
2021. jún. 9. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Ha a másik is jól csókol és megvan a vonzalom akkor órákig is. De párkapcsolatban megunja az ember a hosszú csókolózást, én mindenesetre meguntam hogy ugyanaz mindig.
2021. jún. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!