Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ,hogy van a csókolózàssal?
Kicsit b*.zis, de ha már dugunk is, az is az, szóval ez is belefér.
27/f, bi
5 vagyok.
De ez nagyon elkeserítő, hogy egyesek ennyire tudnak gyűlölködni... Lehet nem is ismer személyesen melegeket. Ilyenkor azt érzem, hogy rossz bolygóra születtem.
Tényleg nagyon szomorú vagyok és tényleg sírni tudnék emiatt, pláne, hogy a melegek 99%-a pont hogy a 4 fal között csinálja,szóval nem is értem 1-es kommentjét.....
Csodálatos és érzéki dolog,de legjobb avval csinálni, akivel érzelmi kötödés is van.
Mivel a csók sokkal intimebb és meghittebb dolog,így egy kapcsolatban a legszebb és a legjobb "hatását fejtheti ki".
Sajnos sokan nem szeretik, illetve nem tudnak érzéssel csókolni. Pedig az a jó, ha a finom szájrapuszitól a francia csókig minden módon tudunk kedveskedni annak, aki fontos számunkra.
Magam részéről el sem tudnám képzelni csókmentesen a szeretkezést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!