Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csókolózás során miért történi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózás során miért történik ez?

Figyelt kérdés
Amikor csókolózom, mindig szellentek. Nagyon izgat a csókolózás, és mintha a hátsó ellazulna egyből. Lehet emiatt? Ez normális? Nagyon kellemetlen.
2020. dec. 19. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Mert ki van tágulva lyukad, mint egy kínai váza.
2020. dec. 19. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze,normális.
2020. dec. 19. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak velem van ez. Csók alatt azonnal hopp szellentés. Tényleg kellemetlen.
2020. dec. 19. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is normális felizgulsz és ellazulsz ott.
2020. dec. 19. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
sosem hallottam még ilyenről, de ha titeket zavar akkor és tudod hogy csók csaták lesznek akkor menj el wcre és próbáld meg kiadni ami benned van. amúgy nekem más mellékhatása van a csóknak, 1-2 csók s nekem pl egyből feláll, de mindig.
2020. dec. 19. 12:29
 6/7 A kérdező kommentje:
De ez csak csók alatt van. Akkor viszont azonnal. Tényleg azert mert ennyire ellazulok ott?
2020. dec. 19. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Csak az exeid össze ne fussanak. Egy közös témájuk már biztos lenne. XD
2020. dec. 19. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!