Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hányadik randi után férne bele például csókolózás közben combtól feljebb, oda tenni a kezemet? Persze ruhán keresztül
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom a határokat. Kapcsolat fele haladunk eléggé.2021. máj. 23. 08:38
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint azért nem tudom, mert ez az első nekem
2021. máj. 23. 08:39
2/9 anonim válasza:
Inkább szituáció függő. Ha olyan helyen vagytok ahol akár egymásnak is tudtok esni, szerintem simán belefér már az elején.
3/9 anonim válasza:
4. randin nekem ne a kezeddel szórakozzál, hanem nyalj ki.
4/9 anonim válasza:
Ez a két embertől függ, de a 4. randin szerintem belefér már a tapi.
5/9 anonim válasza:
Nálam minden beleférne már az első randin.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is ez teljesen a szituációtól függ, meg attól is, hogy milyen a kapcsolat köztetek. Ha látod rajta hogy ő is nyitott meg szeretné a dolgokat akkor simán belefér. De érdemes ezekről a dolgokról beszélgetni, ha kapcsolat felé mentek, ki mit hogyan szeretne. De egy apró érintés szerintem totál belefér.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is ez teljesen tőletek függ, ha te nyitott vagy erre akkor nézd meg a partnered milyen helyzetben van. Ha már volt kapcsolatban, vagy már volt fiúval akkor szerintem a 2-3 randin is el lehet kezdeni. Ha a partnerednek ez a első alkalom, én várnék és csak a 3 randin próbálkoznék csókkal, és a 4 randin jöhetne csak a tapi. Ezt azért hogy teret adj a partnerednek, ha már a 3 randin vagytok akkor már biztos hogy jó fele megy a kapcsolat és 4 randin tapintás után a reakciójából látod meddig mehetsz el.
8/9 A kérdező kommentje:
A 3. randi lesz és csók volt a másodikon. Azt nem teljesen tudom hogy mennyire voltak komoly kapcsolatai
2021. máj. 23. 11:58
9/9 anonim válasza:
En is elobb megismerni szeretnem es ha bejovunk egymasnak akkor 3-4. talinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!