Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseket miért zavarja a melegházasság?
Polgári esküvőn szerintem ezzel nem lenne akkora gond. Mármint jobban leszarnák, mint mondjuk egy templomi esküvőt.
Egyébként meg nem kell másokkal foglalkozni. Külfölre is ki lehet menni házasodni, ha szeretnének. Az alpári, buta népet pedig le kell tojni nagy ívben. Mindig kell valamit találni, amit lehet utálni. Addig sem kell foglalkozni a saját problémájukkal.
Jól jegyezd meg, hogy az az ember aki másokkal foglalkozik bármilyen téren(hogyan öltözködik, mit csinál, mit mond), annak saját magával van a legnagyobb gondja. (pénztelenség,"csúnyaság",magány,stb...) Szóval ne törődj ezzel kérdező. Nemsok értelme van. Egy mentális beteg társadalmi csoportot(magyar társadalom) elég nehéz megváltoztatni. Majd egy 100-200 év múlva ez már nem lesz téma nálunk sem.
#4, tudod kit nevezzél mentálisan beteg társadalomnak, ha ilyen véleménnyel vagy a saját hazád iránt, akkor húzás külföldre, nemkell itt szennyezned a levegőt
olyan vicces, hogy azt hiszed, aki ellenzi a meleg házasságot az legalja ember, képzeld sokan ellene vannak, nemcsak a kocsma vagányok, tanult, inteligens ember is azt mondaná rá, hogy nem normális, ja és még mielőtt megpróbálnál beszólni, van barátnőm, szóval nemvagyok magányos, pénzem van, mert gyerek korom óta dolgozok, ha azt akarod, hogy a melegség elfogadott legyen itthon, akkor elsősorban nem kéne köpködni mindenkire, aki esetleg máshogy nézi a világot, mint te, erről ennyit, hiába várod a csodát mástól, ha te egyből ledegradálsz mindenkit
Ez a "hazád" téma is unalmas, de nagyon. Minden ember egymás rokona genetikailag. Tehát hiába utálnád(kihangsúlyozom, hogy "NÁD", nehogy megint magadra vegyed) a feketéket, homikat, más ország embereit, azok is a rokonaid, ha tetszik, ha nem. :D
Figyelj, nekem nem kell bizonygatnod, hogy barátnőd van. Kit érdekel? Meg én szerinted rád mondtam, hogy mentális beteg vagy? :D Ismered a mondást, nem? Kinek nem inge, ne vegye magára. Mivel úgy érzed, hogy ez sért, ebből látszik, hogy probléma van a gondolkodásoddal. Szóval beleesel a saját csapdádba és ezzel mutatod ki a komplexusaidat. Nincs sok élettapasztalatod az emberek terén, de majd tanulsz. Jobb esetben....
Én nem köpködök, hanem tényeket közlök. Ha nekem nem hiszel, akkor nézz utána statisztikáknak Magyarország mentális egészségéről. Magyaroszágon naponta a végleges öngyilkosságok száma minimum 6. Van olyan ország, ahol 0% az öngyilkosság. Toplistásak vagyunk ám mentális betegségekben. ;) Kérdezz meg nyugodtan pszichológust, vagy pszichiátert. Itt egyedül te hisztiztél és támadtál, nem pedig mások. :D Olvasd el újra a hozzászólásokat és rájössz, hogy nem a többi hozzászólóval van a probléma.
Az is egyébként egy tény, hogy a magyar ember nem bírja elviselni az őszinteséget. Tehát, ha szemedbe kimondják a valóságot, akkor jön a támadás és a hisztéria rohamok. Javaslom, hogy látogass nyugatra és több másik helyre. Ott ilyen begyepesedett, búvalb*szott pofájú embereket nem fogsz látni az utcán. Tapasztalni kell és máris átlátod jobban a társadalmakat. A miénket is, mert azt látom, hogy csukott szemmel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!