Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok nektek elég ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok nektek elég ha csak orálisan kényeztetitek a másikat?

Figyelt kérdés
Vagy fontos, hogy mindig megdugjon? Tehát pl egy olyan szexhaverság kielégítő számotokra amiben csak szoptok?
2021. máj. 9. 09:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Na ez most nekem hasznos volt...

Én egy nős férfi vagyok, többnyire csajokkal csalom a nejem (nem kell ítélkezni, ez van...), egyszer volt hogy leszopott egy srác, és azt nagyon élveztem.

Azóta is eszembe jut, és nem lenne ellenemre hasonló, de engem más nem nagyon érdekel fiúval. Akkor ez nem is esélytelen, ezek szerint?

Vagy nős pasikkal nem szívese teszik ezt meg srácok?

2021. máj. 10. 10:12
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Talán azon kéne elgondolkozni, hogy minek vagy akkor együtt a feleségeddel, ha már csalod? Gyáva vagy váltani, nem? Megszoktad a kényelmet, ezért lusta vagy és gyáva elválni. Egyedül már nehezen boldogulnánk? Félre ne érts, a te életed, a te dolgod. Viszont boldog ember csak a felnőtt ember lehet. Aki gyerek, az nem lesz sosem boldog. Gyerek az lehet egy 70 éves is. Szóval inkább dolgozz sokat az agyadon ésha eldöntötted, hogy mit akarsz ténylegesen, akkor tegyél is azért. Én sosem jönnék össze olyannal, akinek van párja. Számomra ez felér max egy 5-10 éves gyerek szintjével.

Ettől függetlenül biztos találsz magadnak b*szó pajtásokat. Sok az elmehibbant.

2021. máj. 10. 11:45
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

#12: szerintem te vagy itt az "elmehibbant", aki úgy ítélkezik mások felett, hogy fogalma sincs az illetőről, a helyzetről, stb.

Na ez az, ami gyerekes.

ezeknek a kioktató, ítélkező kommenteknek semmi értelme nincs, maximum a te felületességedet és szerény élettapasztalatodat, hiányos intelligenciádat fitogtatod vele.

Azt nem értem, ha valaki ennyire bigott/prűd/okoskodó, és magáról azt hiszi, ő már "felnőtt", minek olvasgat egyáltalán ilyen témákat...

Na mindegy, további kellemes önelégülést.

(Ja, és tudod nagyon nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.)

Én nem tudom te hogy élsz, miket csinálsz, mitől érzed jól magad (nem is tartozik rám), de akárhogy is, egészségedre, tégy úgy, ahogy neked jó.

2021. máj. 10. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Kinek nem inge, ne vegye magára. Ismered?

Nézd, te életed, attól még igazam van. Hidd el, hogy egy pillanat alatt rájönnék a jellemedre és azt is tudom, hogy miért nem válsz el a feleségedtől. Teljesen mindegy, hogy mit hiszel. Gusztustalan dolog játszani mások életével. :) Nyilván mindenhez két ember kell. Szóval nemcsak te vagy hibás, hogy csalod a feleséged. Nyilván ő is az, mert ha összeillenétek, akkor nem k*rnál félre. Erre az a megoldás, hogy szétváltok. Nem pedig ragaszkodunk a semmihez. Ennyi az egész.

2021. máj. 10. 11:57
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Utána majd lenne több partnered. Nyilván kevesebb embernek imponál az, hogy van egy feleséged. Van olyan is, de a megbízhatóbb embereket jobban kedvelik. Szexkapcsolatoknál is.
2021. máj. 10. 11:58
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

#14: "egy pillanat alatt rájönnék a jellemedre és azt is tudom, hogy miért nem válsz el a feleségedtől".

Nem tudom kinek képzeled magad, de ez egy nagyon gyenge fensőbbségeskedő próbálkozás volt :D

Nem tudsz te lóf@szt se, csak itt vered magad :D

Komolytalan vagy, és senkit sem érdekelnek az ilyen fogadatlan prókátorok, akik sokat képzelnek magukról, és itt próbálják levezetni a frusztrációikat :D

2021. máj. 10. 12:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szakember vagyok és unatkozom, de a másik kérdéshez írtam már neked. :D Ez a véleményem, ha tetszik ha nem. Felkel nőni drága.

Kinek nem inge.....

Ha már reagálsz az írásomra, akkor téged érdekel. Előbb gondolkodj és utána írj ilyet.

2021. máj. 10. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
82%

Hm, jó kis "szakember" tele előítéletekkel, következetlenségekkel :D

Szórakoztat, mennyi hülyeséget hordasz össze, és ezért is reagálok, mert előre tudom, milyen jókat kacagok majd a következőn :D

Egy igazán remek "szakember" aki "unatkozik" :D

2021. máj. 10. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem is csak az izgat hogy szopjak.
2021. máj. 10. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!