Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhe biszex nős férfi találhat olyan meleg partnert, aki örömmel kényezteti őt orálisan?

Segíts nekem, miért ne keressen meleg partnert?
Én Woody Allentől azt tanultam: dupla esély

Bíztató válaszok :)
Csak orál volt? És kölcsönös?

#6-os!
Nem értek veled egyet. 59 vagyok és hetente kell a 28 alattiakat elküldenem, mert nem szeretnék a "gyerekemmel" szexelni. Igenis sokan vannak akik szívesen töltenek velem kellemes órákat.

Sok a fiatal gerontofil, hátha akad neked is.
Látod, a 7-es is milyen kapós...

Kiváncsivá váltam egy válaszra.
Feltevés:
Én azt goldoltam, hogy egy ilyen érzékeny kategóriában, ilyen érzékeny témában, megértő és elfogadó hozzáálást lehet tapasztalni, és a válaszok majd ilyen attitűdből születnek.
És akkor a kérdés:
Akik itt "anyáz-nak", azok mit mesélnek a barátaiknak?
Képzeld, felmentem a gyakori kérdésekre, ott a szexualitás kategóriában elovastam a biszex és meleg emberek kérdéseit, válaszait, ....
aztán jól leany-ztam őket,... he, he, he...
És ha egy ilyen +dicsekvőtől" megkérdezik: - Mondd már, te miért látogatsz ilyen témaköröket?
Akkor mit válaszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!