Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sportos és sportoló 60 éves nős férfi találhat olyan fiatalabb, férfit- fiút, aki szívesen lecummantaná őt? Hol keresse?
Igazából a fiús szexre a különlegessége miatt vágyom. A férfi test nem úgy vonz mint a női. Fiúra nem a teste, az illata miatt izgulok, hanem a helyzet különlegessége miatt.
S ha beindulok, akkor szívesen veszem kézbe is a partnerem fkát.
A feleségem isteni szerető, s szpni is jól...... :)
Igazából próbálok vele közösen összehozni egy fiús hármast.
Én meg azt mondanám a kettesnek hogy ha majd 60 éves lesz akkor újra tárgyalhat a dologról. Vagy ha együtt él majd valakivel sok sok sok évet és már nem úgy néz majd ki egyikük se mint az elején. Azonban a szeretet meg esetleg a közös lakás, stb összetartja őket. Ettől még szeretheti...
A kérdésre válaszolva. Semmi se lehetetlen.
a regnevem ffi1960Bp.
Ebből kitalálható épp 60 éves vagyok :)
Én nem vetném meg a lehetőséget,ha kölcsönös lenne. A hármas sem hangzik rosszul.
47 vagyok és nős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!