Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportolók! Volt már "akció" öltözőben, zuhanyzóban edzővel vagy csapattársal?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, focizok, és csak kíváncsiságból kérdezem2020. júl. 27. 15:42
2/10 anonim válasza:
Nem. Még biszex sportolók sem az öltözőben csinálják, ahova bárki benyithat, bejöhetnek a csapattársak stb.
3/10 anonim válasza:
kivertük egymás előtt szétrakott lábakkal utána tusolás egymást megmostuk majd fröcskölés többször de itt már le is hajoltunk egymást leszo. pni.
4/10 anonim válasza:
Igen volt, zuhanykor ritkán kiszoktuk verni.
De komolyabbat ott, mikor sokan vagyunk nem. Mert nyilván a többség hetero.
Bár volt már egykét olyan dolog amit heterók csináltak az öltözőben és meglepődtem rajtuk. Ők valahogy annyira nem gátlásosak, ők viccnek szánnak olyan dolgokat amiket mi melegek élvezünk.😉
Max ha 2-3 an vagyunk akkor szokott más is lenni, de nem az öltözőben, hanem edzés után máshol.
19/F
8/10 anonim válasza:
közös hoki sztem kb mindenkinek. a többi már ritkább, de sportközösségekben nagyobb arányban létező jelenség.
9/10 anonim válasza:
közös hoki meg masszőrrel más is
10/10 anonim válasza:
vízilabda csapattársal kismeleg medencében egymásnak vertük :3
16 voltam 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!