Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy aktív főleg azt szereti ha hosszan orálisan kényeztetik?
Én is aktív vagyok, és nekem a kölcsönös szopás jön be a legjobban, az anál nekem sem fontos!
Szopni imádok, akár viszonzás nélkül is...
Kár, hogy a fiatal srácok nem kedvelik eléggé, az orális kényeztetést, sajnos!, vagy csak én nem ismerek olyanokat akik kedvelik ezt...
Uni aktív vagyok és szeretem ha kényeztetnek,de a túl hosszú,nem igazán jön be.Én is cumizok és tudom a cél
az élvezés,ahogy össze jön.A szándékos elnyújtott
nem jön be.Inkább,pihi és kétszer.
Én is azt szeretem. Volt olyan passzívom, aki majd fél órán át sz*pott. Szabályszerűen nem hagyott elmenni. Érezte, hogy mikor... és akkor lassított.
Aztán amikor engedte, hogy menjek... és mindent a szájába engedtem... no akkor ő is. Kéz, és érintés nélkül.
...de volt vele olyan esetem is, hogy másfél perc alatt "elvitt", mert érezni akarta az "ízemet" minél hamarabb...
(#9 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!