Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamer srácok ti hol ismerkedtek? (Meleg kérdés)
Vannak itt gamerek? Ti hol ismerkedtek?
Egyrészt vonzónak tartom általánosságban a sztereotípiát ami igaz a gamer srácokra, persze igyekszem ettől elvonatkoztatni...:)
Akinek kényelmes írhat privátban is.:)
Miért milyen sztereotípiák vannak a gamer srácokra? :D
Vagy így specifikusan a meleg / bi gamer srácokra?
Illetve kiknek a sztereotípiáiról beszélünk? :D Mert teszem azt ha arról ahogy egy jó méretes boomer elképzeli a dolgot az lehet annyira azért nem vonzó a számodra. :D
Számomra, és nem biztos, hogy így van, de a gamer srácok introvertáltabbak, intelligensebbek, nyugodtabbak, olyannak tűnnek akivel lehet beszélgetni és érdeklődnek:)... A fizikai dolog is fontos lehet, bár erre nem találnék ki skatulyát.:"D
Van különbség hetero és meleg gamer között a szexuális identitást leszámítva? Nem hiszem:"D
#6 Nálam inkább az a helyzet, hogy semmi nem jut eszembe, hogy mit mondjak. Viszont a barátaimon meg látom, hogy mindig feltalálják magukat az idegenekkel.
(4es voltam)
Én gamer vagyok, sokat játszok, lehet velem sokmindenről beszélhetni, elég nyugodt is vagyok. Viszont nem vagyok introvertált, vannak barátaim, könnyen szót értek idegenekkel is. Plusz még sportolok is, ez se olyan tipikus gamer dolog...
Szóval szerintem hagyd ezt a sztereotipizálást, nagyon nehezen fogsz olyan srácot találni, aki egy az egyben belefér a skatulyába. A való életben minden ember egyedi =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!