Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg passziv srácok, pasik ti milyen nehezen ismerkedtek, milyen pasikkal ismerkednétek?
Bi aktív vagyok,de eddig csak és kizárólag gyáva passzívakba botlottam.
Pedig nem alkalmit keresek, nem vagyok durva,sem indiszkrét.
De csak a hitegetés, majd eltűnés, sajnos. Pedig egy normális, komoly és nem perverz passzívat nagy örömmel ismernék meg....
18 vagyok, sajnos nem volt még kapcsolatom, de igen szeretnék már :D (csak is komoly bizalmas kapcsolat, alkalmi nem erdekel)
Es hat ja:D mivel nem volt meg senkim, nem kellen senkinek se, igy nehezen :)
Huseges legyen ez a legfontosabb szamomra :)
Ha viszonylag közel lakna, Budán 12. vagy 2. kerületben és volna kedve setalgatni, beszélgetni, beülni valahová akkor ismerkednék. 😎😉
De ilyen nincs.
Budán lakom,igaz, aktív vagyok, de olyan értelmes passzívval, aki értékelné a klasszikus udvarlást, sétákat, akár a Várban este, vagy egy kirándulást a budai hegyekbe igazán örömmel ismertem volna meg.
Sajnos, múlt időben azért kell írnom, mert rájöttem, hogy már erre nincs igény.
Pedig két év magány után de jó is lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!