Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró, ha az aktív csak fekszik és élvezi hogy orálisan kényeztetik?
Nem zavaró, sőt! Neki az a "dolga", hiszen ő kap ilyen felállásban. Élvezze csak :D
Nem fontos mindig az anál. Én élvezem, viszont nem szeretem az előtte lévő tisztálkodási macerát, ezért az esetek többségében inkább csak szájjal ápolom le a partnert és anál csak akkor van, ha van mód rendesen rákészülni. (Amíg nem találok egy olyan partnert, akit nem zavar, ha előtte nem mosom ki magam ...)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Több ilyen kérdés volt, most csak egyet találtam és gondolom ugyanaz kérdezi, mert mindig hasonlóan teszi fel, de ha keresnénk biztosan megtalálnánk, vagy már 4-szer láttam ugyanazt megkérdezve még a szavak is ugyanazok. Jelentettem, de úgy látom nem foglalkoznak vele. Egyszerűen uncsi már, eleve törölném ezeket a kérdéseket, nagyon lerí, hogy ugyanaz kérdezi mindig akár külön profilról..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!