Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok nektek elég ha csak orálisan kényeztetitek a másikat?
Figyelt kérdés
Vagy fontos, hogy mindig megdugjon? Tehát pl egy olyan szexhaverság kielégítő számotokra amiben csak szoptok?2021. máj. 9. 09:18
1/19 anonim válasza:
Nem is kívánnám mindig a dugást. Nyűgös az előkészület. De a szopás az minimum.
2/19 anonim válasza:
Tiniként volt egy haverom. 2 perc alatt elélvezett. Nem volt több. Na az nem zavart. Egy időben minden nap leszoptam. 16 lehettem. Nagyon szép srác volt. Úszó volt és edzés után mindig felénk jött. Anyámék dolgoztak, így kb megvolt a koreográfia. Jött, lesmárolt, leült, elővette, leszoptam, lenyeltem majd kiverte nekem. Később elmesélte, hogy egy úszó haverjának mesélt rólam és eljött egyszer vele. Na az a srác brutál volt. Nagy farka volt és vagy fél óra volt mire elment. Viszont akkor annyi jött belőle, hogy el se hittem. Sajna többször nem jött, mert azt mondta rájött, hogy mégse fiúkkal izgatja a dolog. Ennek ellenére 2 év múlva láttam Rómeón. Gondolom rájött, hogy mégis vagy nem szoptam jól vagy nem jöttem be neki. Mindenesetre emléknek nagyon izgalmas. Bírnám ha egyszer olimpikon lenne vagy ilyesmi mert úgy azért érdekesebb lenne :D
3/19 anonim válasza:
Alapbol csak a szopas izgat passzivkent igy igen eleg lenne
5/19 anonim válasza:
Hangulattól és megbeszéléstől függ. Van, amikor elég az orál.
7/19 anonim válasza:
Akik válaszoltak: van közöttetek ~18-25 éves vékony?
8/19 anonim válasza:
Igen, engem pl. nem izgat, hogy megdugjanak, ezért mindig csak orálra keresek.
9/19 anonim válasza:
Elég lenne, főleg ha rendszeresen találkoznánk. Jó lenne egy ilyen 34 év fölötti partner :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!