Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arckép nélkül benne lennél vkivel szexbe?
Kedves 1-es!
Az a jó az emberekben hogy a válaszuk sokat mond. Nem voltam paraszt. Nem tudod mi miatt nem adok ki arcot de mégis lementél olyan szintre ami szerintem nem a magas IQ mutatója. Akkor se ha te így gondolod. Ha te normális vagy makd gondold át ez így mennyire is vagy te. Szerintem! Én csak remélem hogy sokkal több van benned. Ja és az nem b*zi szokás hogy egy szexi testre repülnek sokan. Heteró pasik meg csajok is így vannak... ne általánosítsunk.
Ezesetben a kérdésfeltevés si sokat mondó... ki az aki egy nyamvad dákó miatt ugrik és megy fűrészelni majd hozzád?
Nagy igényekről nem hiszem hogy bezsélhetünk .
Mért nem vállalod az arcod? Ronda vagy talán? Akkor majd a talin derüljön ki? Nem igaz, hogy egy videóhívással nem tudod megmutani magad...Enynire ne legyünk már beszarik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!