Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Arckép nélkül benne lennél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arckép nélkül benne lennél vkivel szexbe?

Figyelt kérdés
Ha csak test és farok képet dobna...
2021. máj. 7. 17:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
amennyiben a személyidben is faszkép van akkor igen
2021. máj. 7. 17:52
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Imádlak első. :D
2021. máj. 7. 17:54
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
#3 vagy mint te erre a bu*zis kérdésre XD
2021. máj. 7. 17:56
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Szexben simán.
2021. máj. 7. 18:07
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Igen, persze
2021. máj. 7. 18:11
 6/23 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es!

Az a jó az emberekben hogy a válaszuk sokat mond. Nem voltam paraszt. Nem tudod mi miatt nem adok ki arcot de mégis lementél olyan szintre ami szerintem nem a magas IQ mutatója. Akkor se ha te így gondolod. Ha te normális vagy makd gondold át ez így mennyire is vagy te. Szerintem! Én csak remélem hogy sokkal több van benned. Ja és az nem b*zi szokás hogy egy szexi testre repülnek sokan. Heteró pasik meg csajok is így vannak... ne általánosítsunk.

2021. máj. 7. 18:20
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Ezesetben a kérdésfeltevés si sokat mondó... ki az aki egy nyamvad dákó miatt ugrik és megy fűrészelni majd hozzád?

Nagy igényekről nem hiszem hogy bezsélhetünk .

Mért nem vállalod az arcod? Ronda vagy talán? Akkor majd a talin derüljön ki? Nem igaz, hogy egy videóhívással nem tudod megmutani magad...Enynire ne legyünk már beszarik.

2021. máj. 7. 18:32
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
Egyszer tettem meg nem bántam meg. Nőként
2021. máj. 7. 19:32
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem, alapból kuka aki nem képes felvállalni magát és csak egy nettó f.sznak gondolja saját magát.
2021. máj. 7. 19:40
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2021. máj. 7. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!